Hangisi daha güzel?

Sabahın doğuşundan günün batışına kadar yaşadığımızdan ötürü önce güneşin doğuşuna bakıyorum bir de batışına bazen böyle ay ile güneş denk geliyor diyorum herhalde vedalaşıyorlar birbirlerine boynu bükük bakıyorlar düşünsene sen aysın gece geliyor aydınlatıyorsun gökyüzünü güneşe selam vercen hop güneş gidiyor kuzey amerika kıtasına böyle bir döngü işte hep hüzünlü ikisi de zaten ay küçükken bizim için dedeydi. Dolunay zamanları ayın üzerindeki oyuklar belli olurdu ve bu suret gibi görünürdü biz de yüzü var sanardık :)
Aslında ikisi de güzel ams akşam güneşinin batışını daha çok seviyorum çünkü geceleri daha çok seviyorum. Gün doğumu demek erkenden uyanıp işe gitmek demek 😑😑
*ama
Soru mükemmel ikisinin yeri de insana verdigi enerji ve duygu da cok farkli ikisininde cok severim...
Rica ederim...
Günaydın. Her ikisini de çok seviyorum.
Muazzam bir görsel.
Teşekkür ederim.
Cevap
53Cevap
Güneşin buz gibi doğuşuna karşı bir sigara içmek beni o gün harika hissettiriyor.
Sevdiklerinle berabersen her vakit güzeldir.

ben sabah güneşini daha cok sevoyirum boyle manzara daha güzel
Her ikisini izlemek çok güzel bence. Bu ayrımın yapıldığı tek yer ve de özel olan bence Kapadokya bölgesi… orada güneşin doğuşunu izlemek çok güzel oluyor.
İkiside çok güzel 😊 Sabah güneşin doğuşunu seyretmek bereketli bir hayatı akşam batışını izlemek hayattan bir günün daha nasıl geçip gittiğini gösterir. Aslında ikisinide izlerken nasıl duygulara sahip olduğun ayrıca yanında ve hayatında kimin olduğu çok önemli. Kimi sevdiğine kahvaltısını hazırlamak için kalkar kimi işe gitmek için 🙂
Günbatımı daha güzel, hava kızarıyor falan gerçekten harika ama gündoğumu o kadar iyi değil kırmızılık tan çok sarılık oluyor ve günbatımı kadar etkili değil bence.
gunesin dogusunu eger yakindan seyrediyorsam kahvem ve battaniyem en guzeli ama gun batarken tan cikinca guzel oluyor
Çok az gördüğüm için mi yoksa yeni günün yeni umutlarından dolayı mı bilmiyorum ama güneşin doğuşu hep daha güzel gelir bana...
Yaz ikiside çok güzel ama mevsim yaz olursa. Çünkü yaz çok güzel ve güneşin doğuşu da, batışıda çok yakışıyor.
Sabah güneşi bana her zamana neşe akşam güneşi ise hüznü hatırlatır. Sabah güneşini her zaman tercih ederim
Azonce Mecidiyeköy de sabah güneşi çok güzel doğuyordu kırmızı hâleleri baya hoştu bunu gördükten sonra oyum sabah doğuşundan yana 👍
Güneşin battığı yerde benim hayatım doğmaya başlar 😎
Her ikiside güzel ama sabah doğan güneş beni ayrı bir mutlu eder..
İkisi de ayrı güzel. Ama akşamları hüzün kaplıyor beni
Güneşin doğuşu. Hele bu sabah İzmir’de muhteşem bir gün doğumu vardı.
İkiside güzel ama güneşin doğuşu daha bir hayat vaadediyor
İkisi de. Ama doğuşu bambaşka çünkü yeni bir gün başlıyorsa daha ölmedik demektir.
Günaydın aslında ıkiside güzel ama sabah güneşinin doğuşunu seyretmek içimi ısıtıyor
Günaydın :)
İçimizde huzur var ise ikisi de güzeldir.
Akşam gübresinin batışı güneşin batmasıyla beraber kafada da bir şeyler batıyor
Aaaa yanlış yazmışım
Teşekkürler
Bir şey sorabilir miyim
Şimdi bu xper mevzusu ne ben sana dm atamıyorum ama sen bana atabiliyorsun galiba
Nasıl artıyor
Ya kısaca ben sana nasıl dm atabilirim
Isparta Yalvaçta mükemmel bir güneş batısı seyrettim birde Antalya Konyaaltında ikiside mükemmeldi demekki batan güneş benide al yanına
https://www.youtube.com/embed/4A8XCX4QciYgüneşin doğuşu güzeldir batışı bi hüzün verir insana
İkisinin de güzelliğinin yeri başka
Günaydın
Doğuşu ayrı, batışı ayrı bir güzel…
Hepsimiz için farklı anlamlar ifade ediyordur.
Düşündüm de hayattan soğumusum be😏😑
❤️
😍
Günaydın kolay gelsin
Rica ederim
Güneşi bi görsek söliycem hangisi olduğunu çıkmıyor ki 😂
Gunesin batışını daha çok seviyorum heryer sanki durmuş gibi huzur veriyor
Bence akşam güneşinin batışı daha güzel
sabah uykulu zevki çıkmıyor
Akşam güneşinin yeri ayrı bende
öğle güneşinin dik gelişi
Güneşmi görüyok donuyoz