Yaşınızın olgunluğunu taşıyor musunuz?
Veya yaşınızdan daha oturaklı bir beyin’e mi sahipsiniz?
Akıl yaşta değil baştadır..😜
Veya yaşınızdan daha oturaklı bir beyin’e mi sahipsiniz?
Akıl yaşta değil baştadır..😜
34 yaşına geldim, araliklarla 18 yaşında yaptığım hataları yapıyorum. Bazende 50 yaşında olgun bir bey gibi davranıyorum. Kendimi taniyamamisken bu soru bana çok ağır geldi 😊
Hayır ya degilim :) sadece oturtmaya çalışıyorum. Bu ulvi yolda boyle hatalar görmezden gelinebilir. 😊
Yoğun desteğin, yapıcı tavrın icin teşekkür ederim. Bu yaşta demen zaten çok ayrı bir iltifat.😊 ben mezarima dogru yol alayım 😊
aklım, çok erken yaşta yetişkin gibi düşünmek, karar vermek, kendime bakmak, yaşamak zorunda kaldığım için haddinden hızlı büyüdüm şimdi de daha çok genç olmama rahmen ihtiyar bir adam gibi hissediyorum.
rabbim bir yerden alırken bir yere veriyor, ben de yanlışlar yaptım ama hatalar değil (ikisi farklı şeyler) pişman değilim (yanlış yaptıklarım sapına kadar hak etmişti bana ve başkalarına yaptıklarıyla) ama yaptıklarımın yanlış olduğunu biliyorum sorumluluğunu da alıyorum.
Neye göre akıllı neye göre olgun?
Yerine göre eğlenceli yerine göre olgun ağır başlı...
hayatı cokta ciddiye almaya gerek yok , vakit varken eğlenin...
👍 😉
Cevap
17Cevap
Hayat şartlarından dolayı erken olgunlaştı düşünce yaşam tarzı davranış ve kişilik.
Ruh halime göre bazen aşırı çocuksu olabiliyorum ama genel olarak ağır başlı biriyim
Taşıyorum ama bazı insanlara karşı minik bir kelebeğim
Yasimdan daha oturakli beynim var 👻
Abla ciddi almadin beni
Yaşımda beynimde olgun
Hepsi mevcut durum ortama göre
Beynim daha olgun sanırım
Beynim 45 ruhum 20 asıl yaşım 28
Olgunum ya çok iyiyim
Her ikiside olgun maalesef
Beynim.
Olgun ne ya? Biz armut muyuz kavun mu?
Yaşım olduğun beynim halen çocuk
ikisi de değil ya tüh cıks cıks cıks
Beynim diyolla bilemem
beynim olgun
İkiside
Karakterim
Yaşımın olgunluğunu taşıyorum.
Beynim olgunn
Beynim durgun
Kimse yormadı yalnızlık yordu
Edinemiyorum kimse konuşmuyor bende konuşmuyorum zaten yıllardır yok kimsenin de umurunda değilim vazgeçtim her şeyden bomboş gidiyor
Yaş sendromundan geçiyorsun tatlım..
bu dönemler hassas olursun daha içe kapanmalar alınganlıklar depresif bazı haller..
Ama bu dönemleri atlatmak için yüksek sesle enerjik müzikler dinle.. temiz doğa yürüyüşleri yap.. ve nefes egzersizleri yap.. emin ol iyi gelicektir motive eder..
Aşarsın tatlım.. sonra da özgüven duygun artar olumlu düşünmeye başlarsın..☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?