Cahilliğe karşı kimisi sessiz kalır, kimisi öfke kusar, kimisi hoş görür, kimisi görmezden gelir, kimisi ısrarla cahil olduğuna ikna etmeye çalışır, kimisi inatla fikrini değiştirmek için çalışır ve daha birçok davranış şekli oluşur. Sen cahillere karşı nasıl bir tavır alırsın?
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Çoğu zaman gülüyorum ben ya :D Yani insanlara laf anlatmak yerine bazen he he diyip geçmek en mantıklısı oluyor.. Çünkü cahil dostun olacağına, akıllı düşmanın olsun modundayım.. Hayır bir de muhatap alınca da kendini nimetten sayıyor o yüzden en güzeli üç maymunu oynamak oluyor.. Seviyeli şekilde atışabileceğim insansa can feda.. Keyifli akşamlar..
Cahillik Çok Kötü Gerçekten Rabbim cahillikten Korusin insanlığı Nedenleri şimdi cahil birine sakince güzellikse söylüyorsun herif anlamıyor illa kavga sorun çıkaracak kavga eden Şiddete başvuran akılsızdir akıl Sakinlikle konuşarak çözmeye çalışmak he olmuyor mu o kişiye söylemeyi birak muhatap olma
Susuyorum. Artık laf anlatmaktan öyle bir raddeye geldim ki, öfkemin en çok da bana zarar verecek olma ihtimalinden korkuyorum. Hayatta baş edemeyeceğim bir insan tipi varsa o da kesinlikle cahil insanlardır. Ne laftan anlarlar, ne dinlemesini bilirler, ne saygı gösterirler, ne de huzur verirler. Bunlar başlı başına bela...
herkes uzak durmaktan bahsetmis ya da ima etmiş... sanki bizden daha bilgili olanın dedigini kabul edip uyguluyoruz? uygulamayi geç dinlenmiyor bile...