Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Güçlü insanların aldığı yaralardan ötürü acıya ve sıkıntılara dirayeti yüksektir.. Soğukkanlıdırlar.. Her zaman her konudan etkilenmezler.. İnsanların haklarında düşündüklerine önem vermezler.. Bir duruşları vardır ve bunu kralı da gelse kimse için boş yere bozmazlar.. Yerine göre özür dilemekten de geri durmazlar.. Duygularından ziyade mantıklarını kullanırlar fakat bu duygusuz oldukları anlamına gelmez.. İnsanları değiştirmek yerine olduğu gibi kabul ederler, eğer kendilerine hitap etmeyen biri varsa karşılarında o insanı değiştirmek yerine uzaklaşmayı tercih ederler.. Her işlerini kendi başlarına halletmeye çalışırlar ve minnet etmemeye gayret ederler.. Keyifli günler..
- Duygularını ve mantığını birbirinden ayırmaz. Duygularını yok saymaz ve mantığıyla dengede tutmayı bilir. Denge onların işidir. - Zamanını, enerjisini, emeğini gereksiz şeylere harcamaz. Yararlı, faydalı kullanmayı bilir. Zamanları kıymetlidir. - Korkularından kaçmaz. Korkularıyla yüzleşir ve korkularının onu yönetmesine izin vermez. - Hatalarının farkına varmıştır ve bunlardan ders çıkarmıştır. Her daim gelişime açıktır. Ve çıkardığı derslerle daha güçlü ve cesur bir şekilde yoluna devam eder. - Başkalarının mutluluklarıyla mutlu olur. Tebrik etmeyi bilirler. Kendi ışıklarının farkında olduğu için başkalarının patlamasından çekinmezler. - Duygularını kontrol etmeyi bilirler. - Her daim 2. Bir seçenek vardır onlar için. - -- Yaptıkları işlerin sorumluluğunu üstlenmeyi bilirler.😄
Sorunlar karşısında öfke kontrolü vardır sakin tutumunun yanı sıra çevresini dinginlervsakinleştieşr ve çözüm odaklı hareket eder. Başına gelen ağır darbelerde bile ünsanlığa kin nefret duygusu güdmez. Kimseyi hayatının merkezine almaz. Yerinde mesafe koymasını bilir. Vazgeçmeni bilir İnsanları sever sosyaldir ama onlarsızda yaşayabilir. Kimseye minneti olmaz. Kendi ayakları üzerinde durabilir. Değer verdiği insanlarında başkasına minnet etmesine izin vermez kol kanat gerer. Sahiplik duygusu taraf duygusu vardır. Pes etmez hedeflerine ulaşmakta son derece sabır gösterir. Üretkendir çalışkandır aktif bir yaşam düzeni vardır. Temizdir kendi değerlerini korumasını bilir. Sağlığına dikkat eder.
Hata yapmaktan korkmayan , her düştüğünde tekrar kalkacağını inanan ve kendimden örnek biri bana olmamış basarisizsin derse ona onu dediğine pişman edecek kadar azimle yaparım işimi bı sonrakine basarisizsin diyen kişi wow demeden de işin peşini bırakmam bu hayata bikere gelmişim 1 kişi bikere ezer normaldir ama ikinciye bunu kabul etmek ezikliktir hayat felsefem
Hayatının merkezinde kendisi vardır. Hayatını, hayallerini bir insan üzerine değil de kendi üzerine kurar. Bu sayede düştüğünde kalkmayı, yaralandığında iyileşmeyi, mutlu olduğunda tadını çıkarmayı öğrenir insan. Birileri gitti diye hayat bitmiş gibi davranmak yerine gideni unutup hayatın akışını kendi istediği şekilde yönlendirir. Toplum için yaşamaz, insanlar ne der diye düşünmez. Onlar konuşsun ben yaşıyorum der. Güçlü insan hayatının kontrolünü elinde tutan insandır.
Hiç kimseyi sahip olduğu varlıklarından dolayı kıskanmazlar İnsan haklarına ve fikirlerine saygı duyarlar İnsanlara teşekkür etmekten ve özür dilemekten çekinmezler Nankör değillerdir şükretmeyi bilirler Herşeyden şikayetçi olmaya değil memnun olmaya gayret ederler Dünyayı vicdanları ve zihniyetleri ile görürler
Öyle bir hata yaptım ki bir kadına inanarak hatamdan ders aldım şimdi çok daha güçlüyüm enerjim bol kimseye inanmıyorum 🤗 inanmış gibi yapıyorum he he diyorum gülüyorum 🤗
Yaptığı hatanın farkında olan bundan kendine ders çıkaran Derin düşünmeyi bile Her insana nasıl davranacağını az çok bilen Kolay pes. Etmeyen Denemekten çekinmeyen