Yapılacak Tek Şey Ne Kadar Zorda Olsa Kendine Odaklanacaksın Etrafındakileri Umursamayacaksın Seni Olumsuzluğa Yiten Örnek Veriyorum Bir İş Yapacaksın Ama Ya Yapamazsam Diye Tereddüte Düşmek Yerine Umursamadan Yapacaksin Olmazsa Bile Şöyle Bir Düşünüp Neden Olmadı Diyeceksin Eksiği Bulacaksın Ben Bunu Düzeltirssm Olur Diyeceksin
Ben psikolog olarak söylüyorum tam ayrıntıyı bilemem bir kaç cümleden sadece olabilecek ihtimali söylüyorum yetersizlik duygusu travmadan gelir büyük ihtimalle umarım aşarsın 🙏🏻
Tabiki insan istedikten sonra her türlü kendisi de aşabilir ama bunu defalarca deneyip başaramadıysan belki bir uzmandan yardım almak sana çok iyi gelebilir aklında bulunsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmişte Yaşanan Hayal Kırıklıkları Güvensizlikler Yaşanan Olumsuzluklar Ya Yine Yenilirsem Duygusu
Ne Yapabilirim
Yapılacak Tek Şey Ne Kadar Zorda Olsa Kendine Odaklanacaksın Etrafındakileri Umursamayacaksın Seni Olumsuzluğa Yiten Örnek Veriyorum Bir İş Yapacaksın Ama Ya Yapamazsam Diye Tereddüte Düşmek Yerine Umursamadan Yapacaksin Olmazsa Bile Şöyle Bir Düşünüp Neden Olmadı Diyeceksin Eksiği Bulacaksın Ben Bunu Düzeltirssm Olur Diyeceksin
Tesekkür ederim ✨
Rica Ederim Umarım En Kısa Zamanda Bu Hissi Unutursun Pozitifliği Yakalarsın
Aslinda ben zaten cok positifim neden böyle oluyor bilmiyorum
İşte İster İstemez İnsan Ya Olmazsa Ya Yanılırsam Gibi En Ufak Bir Olumsuzluğu Hissedince Ne Kadar Pozitif Olursan Ol Etki Etmiyor
😔☹️
Afff
Çünkü Aynı Hisleri Yoğun Bir Şekilde Yaşayan Biri Olaraktan Çok İyi Anlayabiliyorum
Şu an tek aglamak istiyorum
Gece Olunca Özellikle Karanlığa Kendi İçine Çekilip Ağlamak Tek Çare Geliyor İnsana
Gecsin istiyorum her sabah birsey yokmus gibi kalkip cevreme gülümsüyorum ama sonuc ortada
İnsanların içinde gündüz vakti istediğin kadar yüzün gülsün bir şey yokmuş gibi olsun ama gece olup bir başına sessizliğinle Kalınca
Sıkısmıs gibi hissediyorum sen
Aynen Öyle Sıkışmış Daralmış Nefesin Her An Daha Da Daralacak Gibi
Ne dicegimi sasirdim
Aslında Mesaj İmkanı Olsa Daha Uzun Daha İç Döke Döke Konuşulur Ama Umarım Ferahlarsin En Kısa Zamanda
Ihtiyacin oldugu zaman olmaz zaten
İşte İhtiyacın Olunca Kimse Olmayınca da Böyle Oluyor Mesaj Atma İmkanım Olsa Yazardim Sana Daha Uzun Konuşurduj
Keske bende isterdim
Sıkılmadan dinlerdim elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışirdim mesaj olsaydı
Bende yazamiyorum
Geçmiş travmalarından çocukluk yaşantılarından geliyordur çoğunluğu geçmişinle yüzleşip kendini cesaretlendirmelisin
Sanki farkinda degilim
Neyin?
Travma felan
Ben psikolog olarak söylüyorum tam ayrıntıyı bilemem bir kaç cümleden sadece olabilecek ihtimali söylüyorum yetersizlik duygusu travmadan gelir büyük ihtimalle umarım aşarsın 🙏🏻
Kimseye birsey demeden icime atarak tek basina basarabilirmiyim?
Tabiki insan istedikten sonra her türlü kendisi de aşabilir ama bunu defalarca deneyip başaramadıysan belki bir uzmandan yardım almak sana çok iyi gelebilir aklında bulunsun
Tesekkür ederim 😊
Bıkmislikdan
Nasil yani
Bıkmış anlasilan hani
Ne yapabilirim
şu an yapiuoruz zaten
☺☺☺😉
Neyi
Konusuyoruz işte biriyle sohbet edince kafam dagiliuor benim
Anladim
Ask mesk var mı
Gibi gibi