Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Keyfime düşkünümdür fakat çalışmaktan da kaçmam.. Kendimi zora sokan bir insanım. Olabildiğince aktif geçiyor hayatım yani yan gelip yatmıyorum keyfime düşkünüm diye.. Kendime ayırdığım hafta sonlarım bile dolu geçiyor diyebilirim.. Yani aslında küçücük anları keyif anları yapıyoruz farkında olmadan.. Keyifli geceler.
keyfine düşkün olmak yan gelip anlamına gelmez zaten o dediğin tembellik :))) bizim gibi yoğun çalışan insanlar için stres atmak önemli o yüzden zamanın da kıymetini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Geceniz güzel olsun.
Tam keyif insanıyım ben herşeyde keyfimi rahatımı düşünürüm. Yerken içerken otururken gezerken bir iş yaptığım da bile rahat bir pozisyonda yaparım. Keyfimi hep üstlerde tutmaya bakarım canım ne isterse onu yaparım bunun için keyfimi kimse kolay kolay bozamaz buna özen gösteririm o anın tadını çıkarmaya bakarım. Modumu kimse düşeremez düşermeye çalışan olursa da bunu kafaya takmam bu konuda ki gamsızlığımı seviyorum. Hayatta önem veriyorum buna keyifçi oluşumu da seviyorum böyle çok mutluyum 🌸👸
Duşa girdim. Saç bakımı yaptım cilt bakımı yaptım dişlerimi fırçaladım duştan çıktıktan sonra herrr yerime nemlendirici sürüp çarşaflarımı değişip pijamayı üstüme çekip türk kahvesi eşliğinde dizi izledim. Tütsü + mum da promosyon :D
Baştan sona ilk izleyişim aslında, 50. bölümdeyim. Ama iki senedir bu bataktayım, kesik kesik izliyorum. Nerde edit görsem havada kapıyorum. Melih Bey takımı diye Whatsapp grubumuz bile var ben Firdevs'im kdjdkdjdddkdj
hahaha maşallah başka bir dizi var mı böyle yakinen takip ettiğin :D yoksa Aşk-ı Memnu ya mı özel :D Firdevs Hanım şu şeytanın vücut bulmuş hali değil miydi :P
Muhteşem yüzyılda izleyecek sahne kalmadı diye bu batağa düştüm djddkdjdkdj başka batağım yok. Sağlam bi Batman hayranıyım nerdeyse tüm filmlerini izledim. Sherlock görünce dibim düşüyor. Batman batağına da düşüyormuşum bi saniye djjddjdndjdn sürekli C. Bale filmlerine geri sarıyorum.
Aaa DC dediğin zaman Batman derim. Batman'in çizgi romanlarını okurdum küçükken. Ben Affleck en son ki filmlerde oynamasaydı daha iyiydi. Christian Bale daha iyi oynuyordu. Eski filmleri de küçüklüğümde izlerdim. Eskilerden de Micheal Keaton favorimdir.
Ben Michael abimizi o kadar seviyordum ki Christian'a bile alışamadım ikinci filmden sonra gözüm alıştı. Ama en iyi Batman sıralamamda 1 Christian Bale 2 Robert Pattinson 3 Michael Keaton
Gerisi yalan dolan. Ben Affleck filmlerini izlemedim nefret ediyorum o adamdan kkdkdkd
Ben Affleck i ben de hiç sevmem 🤣 Pattinson dedin olmadı bak şimdi bence Batman'i taşıyabilecek bir oyuncu değil. Micheal Keaton döneminde çizgi roman havasında yapımlar olarak karşımıza çıkıyordu Batman filmleri Christian Bale döneminde ise daha realistik bir seri var. Bu iki isim bana göre iyi taşıdılar 🤔
Evet 4 Mart 'ta vizyona girdi. Daha giden bir kişiye denk gelmedim etrafımda ilk izleyen yorumu senden duydum. Sen şimdi böyle deyince benim beklentilerim artmaya başladı ama 🤣 beklentilerimi karşılamazsa moralim bozulur 🤔
Ya beklediğin şey süper kahraman filmiyse hayal kırıklığı olur. Çünkü Nolan filmlerindeki gibi playboy bi Bruce Wayne yok filmde. Film baştan sona karanlık temalı, yer yer dramlı bir film. Batman ilahi güçte biri gibi değil, amatör. Çok öfkeli, çok yalnız ve sevgiye muhtaç bir Batman olarak karşımıza çıkıyor. Daha karanlık bir Gotham, daha karanlık bir Batman, daha soğuk ve sessiz bir Bruce izledik. Catwoman sahnelerine bayıldım zaten. Zoe o rol için yaratılmış sanki. Kimyaları muhteşemdi. Dedektif gibi bir Batman'di. Filmin tek kusuru bence fazla uzun olması ve kırılma noktası olmamasıydı. İki saat sıkılmadan izledim filmi ama son bir saatten sonra artık film devam etmiyor gibi hissettim. Onun dışında müzikler, tema, oyuncular vs muhteşemdi. İzlediğim en iyi ikinci Batman filmiydi. İlki zaten The Dark Knight
Yalnız eleştirmen görüşü gibi olmuş 🤣 eğer eleştirmen görüşü kopyala yapıştır yapmadiysan 🤣 Süper kahraman filmi beklerim elbette ki adam süper kahraman Batmane baktığın zaman mental anlamda güçlü ve karanlık bir yani olsa da karanlık sınırlarda gezen ama o sınırları geçmeyen bir iradeye sahip bir kişiliği var. Batman'ın en büyük artısı olayları ön görebilmesi ve önceden hazırlıklı olabilmesi her zaman en kötüsüne hazırlıklı böyle bir batman görmeyi bekliyorum açıkçası :)))
Yok sadece çok fazla Batman içeriği tükettim kfjfkff ya süper kahraman nedir? Özel güçleri olur oraya koşar buraya zıplar vs. Batman benim gözümde karanlık bi adam. Kötülüğe yakın bir adam. Polisle birlikte çalışan biri değil, adaleti kendi sağlayan biri. Bu filmde onu Tanrılaştırılmış o güçlü Batman olarak değil insani bir Batman olarak izledim. Öyle mutsuz, öyle yalnızdı ki sarılasım geldi ona. Polisten izin isteyerek giriyordu olay mahaline, jim gordon aracılığıyla polisle iletişim halindeydi, sırtındaki yara izlerinin göründüğü sahne beni çok etkiledi. Gerçek Batman'i izledim sanki. Sessiz, soğuk, mesafeli, öfkeli, intikam ateşiyle yanan bir Batman. İlk duyduğumda vampirden yarasa mı olur falan demiştim hiç beklentim yüksek değildi ama fragmanlardan sonra heveslendim filme gittiğime de hiç pişman değilim bayıldım çünkü. 😅
Süperkahraman demek süper gücü olması gerektiği anlamına gelmiyor özel bir yeteneği olan herhangi biri süper kahraman olabilir. Iron Man 'in ne özel gücü var? Teknoloji dahisi ve bu onun süperkahranman olmasını sağlayan yeteneği. Batman de öyle Batmani özel yapan suçluları anlaması o yüzden o karanlık diyarlarda geziyor ama suçluların yaptığı gibi o karanlık sınırı geçmiyor. Batman'in başka bir özelliği ise zihinsel ve bedensel kontrollü olması o yüzden duyguları ile değil mantığıyla hareket eder. Evet ben hala Pattison dan Batman mi olur diyorum izleyene kadar da o düşünce duracak gibi :D
ooo boğazcı birine denilecek şey mi bu :D her şeyden esirger bizim milletimiz boğazından esirgemez belirli bir şey var mı kafanda yok genel mi yemek dediğin mi biraz geniş kapsamlı çorbacı mı sokak lezzetlerinden mi
Kaliteli yemek yaptıktan sonra kendin markada oluşturabilirsin franchising yerine. KFC ye bak taze ve iyi çıtır tavuk çıkarmıyor siparişle yapılan taze ve güzel bir kfc tarzı çıtır tavuk yapıp satsan tutar. Bir tane adam vardı Ankara Kızılay da adam sadece patates kızartması yapıyordu güzel ve yanına ufak soslar adam baya iyi satış yapıyordu. Ya da farklı bir şeyler yapabilirsin sokak lezzetlerinden ıslak hamburger farklı ve güzel başka bir şey de olabilir.
Kızılay da nerde tam olarak Aslinda haklisin daha mantikli ve daha kârlı sanki French chasing de büyük Maliyet istiyor 2 milyon falan ortalama Senin dediğinle daha az sermaye daha çok kar olabilir Belki ilerde ben french chasing veririm😍😍😎 Hayaller hayallr😂
Şimdi yok kapattı niye kapattı bilmiyorum seyyardı :D Ankara 'lı mısın yoksa :o aynen boşuna maliyet hemen büyümeye çalışma benim pizzacım vardı adam şimdi her yerde şubesi var. Başka şehirlerde de açtı. Küçük bir dükkandan nerelere geldi, ama gayet güzel pizza yapıyordu.
Ankara'da yaşıyorum Doğrudur ya Kızılay civarı kiralık aşırı yüksek ve 1 yil pesin istiyorlar 🙄 Allahim maliyetler çok yüksek Ama her ne olursa olsun insanlar kaliteye lezzetli ve iyi hizmete para vermeyi seviyorlar
Aynen öyle madem Ankara 'lısın Devrez'i bilirsin herkes çorbaya oraya gider. Ben mesela onlarla kavgalıyım adamlar neredeyse her gidişimde içmediğim suyu hesaba kitliyorlardı. Çektim kasadakini 1 tl zam yap su kitleme dedim. Bir geveledi filan düzgün hizmet verirsen insanlara benim için para değil siz önemlisiniz mesajı verirsen sorun olmaz. Verdiği para o lezzete yemeğe değiyorsa gözü görmez. Pizzacım Pizza Il Fornoydu adamlar bir kez hatalı sipariş getirdiler karışmış siparişler para almadılar. Zorladım gene almadı. Kaliteli lezzetli yemek ve düzgün hizmet verdikten sonra tutmaması için bir sebep görmüyorum.
Devrezi bilmiyorum 😅🙈 Ve dediklerinde o kadar haklisiin ki tamamen katılıyorum Evet pizzacimi biliyorum demek tanıyorsun onlari Ufaktan başlayıp baya büyüdüler demekki İşte tam bir motivasyon örneği
Evet kararsız kalıverdim😂 Ama şöyle ki mesela bir şeyi canım yapmak istemiyor ve yapmıyorum ya sonra biri zorluyor diyelim o zaman yapınca yapmıyorken sıkılarak yapacak şey aramaktan daha eğlenceli geliyor ama bir şey yapmıyor de oha ne ara akşam oldu diyorum falan Benceeeğ kararsız kalmakta haklıyım 🤪🤪 (Kendimi haklı bulmazsam olmaz😛)