Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Tamamen konuya göre değişen bir durum.. Yapı olarak pratik ve hızlı biriyim.. Tez canlı biriyimdir işimi bitirip arkama öyle yaslanmayı tercih ederim.. Belli başlı konularda ise hiç acele etmem sabırlıyımdır.. Sakince bekleyebilirim uzun zaman.. Keyifli geceler..
Eskiden aceleceydim bir faydasını görmedim artık ağırdan alıyorum yavaş yavaş tanımak ya da bir olayı anlamak daha cazip geliyor. Çünkü kısa anda gözden kaçan çok şey olabilir ama uzun süre olan sohbetler de her detayı yakalayabiliriz. En basitinden ilgi bugün size ilgisi olan birinin ilgisi haftaya da aynı ise size duyguları var demektir ama yoksa eğer anlayın ki boşuna geçmiştir o zaman. Bunların da telafisi yok maalesef o yüzden ince eleyip sık dokumak lazim
Ben işlerimi hep bir an önce bitirip sonrasında rahat rahat takılmak isterim. O yüzden biraz aceleciyimdir. İşlerimi en kısa sürede bitirmeye çalışırım.
Her işi hemen yapıp ortadan kaldırırım. Son zamanlarda üstümde bir rehavet var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Lakin bunların dışında evden hep geç çıkarım. Her yere son dakika yetişirim. En sinir olduğum özelliğimdir. Tek faydası stres anında soğukkanlı olmamı sağlıyor.