Canım sıkıldıkça birilerini korkuturdum felan güzel olurdu. 😄
#FloraSoruyor 🌺

Yaşarken ölülerle konuşmak isterdim.
Tarihin akışı, gizli belgelerim gerçek anlamları, saklanan hazineler, tarihe yön veren anlar. Hepsini öğrenirdim.
Yaşarken ölülerle konuşmak istemezdim. Söyleyecekleri şeylere kulaklarımı tıkıyorum. Uyandırılmak istemiyorum. Ama bazı bilgiler alabilmek isterdim. Galiba bu yüzden diğer boyuttaki varlıklara ilgi duyuyorum. Malum onların üst boyutundakilerle iletişim kurmam imkansız bari onlarla olsun diyorum
Selamlar,
Ölüyken yaşayanlarla konuşma fikri çok daha fantastik geldi bana. Çünkü birazda diri olanlarını aklını almak isterim. Düşüncesi bile eğlenceli geliyor. Sevmediğin adamların evlerine girip arkalarından napıyorsun falan demek harika olurdu :D Adamın aklını alırdım.
😄 Bence de güzel olurdu.
Valla ikiside imkansız efendim ama sizin güzel hatırınıza ölü iken yaşayanlara diyeyim bende... Valla efendim benden korkmazlarsa eğer bende aklınız varsa ölmeyin ibadet edin derdim heralde.. Tabi bu sözden sonra ölmezse karşımdaki 😂😂😂
😄Direk kabir azabı var mı diye sorarlardı bence fjfkfj
Cevap
12Cevap
Ölüler ile konuşmak isterdim. Bu soru korkutucu 😃
AA aaa hiç olur mu sana özel sordum halbuki fjfkfjf
Ölü iken konuştuğumda ben başkalarına bilgi vermiş oluyorum ve bunun bana bir katkısı yok. Ancak yaşarken ölülerle konuştuğumda bilmediğim bir dünyaya kapı aralamış olurum. O nedenle yaşarken konuşmayı tercih ederim.
Oo yaşarken hayır bunu kaldıramazdım. Ben mezarlıktan bile korkarken gece vaktinde, bide konuşmak hayal edemiyorum.
Ölünce bilemiyorum ama gerek yok paşa paşa yatmak varken ne uğraşacam diriyken uğraştım uğraşacağım kadar 😂
ölüyken yaşayanlarla konuşmak. sıkılmamış oluruz sana katılıyorum :)
😄👍
Yaşarken ölülerle konuşmayı tercih ederim. Yoksa kendimi casper gibi hissederim kgkgjf
Kısa bir süre için bu hakkı hiç etme derim 😄
Ölüyken yaşayanlarla konuşmak sonsuz 🤩😄
Doğru bak. Hem ebedi huzur hem eğlence öckckc
Düşünsene evde yalnız olanlara hiişt napıyon len burada bir başına felan diyoruz, kendini şizofren zannediyor.
Ne güzel bir kötülük djdkdkd
Hayalet avına çıkmaya karar verirlerse yandık ama kfkfkcn
😄Biz hayaletiz yaşıyor olsak en fazla öldürürlerdi. Fjfkdhd
Yaşarken ölülerle konuşuyorum zaten içimdeki ben çoktan ölmüş
😄
Ölü yaşıyanlar zaten yaşıyan ölülerlerle konuşmazlar
Yaşarken ölülerle konuşmak isterdim. Belki bana akıl verirlerdi bazı konular hakkında.
Bu nası soru ya hdjdj
Beğenemedin mi djdkfmg
Dislike jdjd
Ayıp sana yaaa 😄
Ölülerle konuşmak isterdim.
Konuşamıyor muydun 😄
Yaşarken ölülerle konuşmak
Yasarken olulerle konusmak
Ölüyken yaşayanlarla konuşmayı tercih ediyorum :D
Ölüyken yaşayanlarla konuşmak
Ben ölülerle konuşurum zaten
@Heyyus 🙄 söylememe izin vermiyorlar
@Heyyus olabilir 🤔 cinleri hep görürüm rüya aleminde
@Heyyus yoo gördüm daha önce
@Heyyus hıı 🙄
Ölülerle konuşmak.
6. his filmi aklıma geldi
Yaşayanlara musallat olurdum..
yaşarken ölenlerle konuşmak isterim..
Ölülerle konuşup bir çok cinayeti çözerdim.
İkisini de istemem
Yaşarken ölülerle konuşmak..
Yaşarken konuşmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?