Hayır, aynı yerden çokça kırıldığım olmadı. Kırgınlıklarım hep parça parça. Biri beni kendisine güvendiğim için pişman ettiyse, diğeri başka bir sebepten ötürü pişman etti. Bir kırgınlığı defalarca kez yaşamış değilim.
Kırıldığım oldu, aynı yerden bir kaç kez. Kırdığım da, oldu. Bu izin verip vermeme pek ele alınacak bir şey değil bence... Kırılmak var ise her türlü nasibimizi alıyoruz yakın olsakta olmasak bilene.
O yüzden bazen akışına bırakıyorum veya akış nereye götürüyor ise oraya doğru içimden geldiği gibi gidiyorum.
Aynı yerden kırılmamak önlemler alırım ne kadar sağlam olur orasını zaman ile görürüm... en azından denedim, çaba gösterdim derim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yok kırılmıyorum.. Neden dersen bir kere kırıldıktan sonra daha güçlü kanıyor orası.. Bir defa darbe aldıktan sonra ikincisine hazırlıyor kendisini ve etkilenmiyorsun.. Bir de mesafe koyuyorsun herkesle arana.. O mesafe de seni güvende tutuyor.. Kim ne dedi, kim nasıl baktı, kim ne fenalık peşinde artık önemini yitiriyor.. Kırıla kırıla kırmayı öğreniyorsun.. Sonra sen kötü biri oluveriyorsun.. Keyifli akşamlar..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hep başıma gelen şey aynı yerden kırılmak. Birde en acısı üzülüp anlattığım kişinin de aynı yerden kırması. Hani senin üzüleceğini bile bile daha kötü bir şekilde yaşatır sana o hayal kırıklığını.
Şimdi işte kendimden yanayım, kendimi korumayı biliyorum, ite köpeğe kemiğimi kemirtmiyorum. Beni kıramıyorlar, çünkü ben had bildirmeyi biliyorum. Bir insan birden fazla kırılıyorsa kendine sormalı, niye izin veriyorum diye. Beni defalarca kırdılar, şimdi buna cüret etsinler bakalım. İnsan kırıla kırıla tamir ediyor kendini ve küllerinden yeniden doğuyor, kendini yeniden inşa ediyor. İzin vermiyorum beni kırmalarına, kendi değerimi biliyorum
Merhaba🌺 Ben ince hassas noktalarımı kırılacak yerlerimi insanlara pek göstermem cunku insanlar seni ilk en hassas olduğun yerden vururlar ben buna musamma göstermem ha diyelim ki ufak bir açık verdim ve kırildım ikincisinin olmaması icin elimden geleni yaparim gerekiyorsa kirarım da inciririm de.
ewt aynı yerden defalarca kırıldım arkadaşlarımı iyi seçemiyorum bi süre sonra niyetleri büyüyo, insanları tanımak zaman ister bi insan nezaket saygı ve dürüstlük kokmalı