En güzel şeyleri Et, rakı, müzik, aşk, sahiller ve bir kaç şehir olabilir. Bu dünya ya bir gelerek yaşamak en güzeli. Ben bunu tek bir en güzel diye sıralayıp hakkı mı bir şeye harcamak istemem çünkü uğruna yaşanacak çok şey var. Tabi bunları zamanla keşfedip yavaş yavaş tadını alarak yaşamak lazım. Tüketmeyi seven biz insanlar bazen karnımız tok olsa da gözümüz aç alıyor hep fazlasını istediğimiz için de elimizde olanın kıymetini bilmiyoruz ben kıymeti olan şeyleri aza indirgeyerek bu durumdan kurtuldum :)
Tabiki en yücesi ve en güzeli "Özgürlüktür"... Bağımsızlıgimiz karakterimiz olsaydı piyasa karaktersizlerle dolu olmazdı... Riyakar yalan söyleyen insanlar olmazdı, insanlar özgür ya ne istediğini iyi bilirdi... Durum böyleyse özgürlük en kıdemli duygu ve harekettir... Özgürsen her şeyi yapabilirsin..
Yer yüzünün en güzel varlığı canlısı süsü her neyse bana göre kadınlar eğer onlar olmamış olsaydı bu dünya yaşanmaz bir yer olabilir di ot gibi yaşardık