Senin rengin hangi renk neden? Mavi Huydur Bende...
Hayat hiç mavi yerinden vurmadı.. çünkü ben maviyi beyazı koruyan masumiyet olarak tanırım, karanlığı görünür kılan bir renktir mavi, öyle bilirim.. sürükleyendir, bitmeyendir... mavi olarak anlatmalıyım herşeyi... kaldırın başınızı gökyüzüne, görmek istediğinizi değil gördüğünüzü söyleyin bana! yaşamın ta kendisidir mavi.. belkide sadece bu yüzden ölmeye değil.. yaşamaya mahkum edilmiştir.. maviyi soruyordun, gözlerimden yüzüme yayılan maviyi mi bir renk değildir mavi huydur bende ve benim yetinmezliğimdir ve herkesin yetinmezliğidir belki denecektir ki bir süre ve denenecektir bir akşamüstünü düşünmek bir akşamüstünü düşünmekten başka nedir ki gönül gözü görendedir, derinler mavidir...
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Mavi rengi çok seviyorum. Gökyüzü de mavi deniz de. İkisi de baktığım zaman bana huzur veriyorlar. Bu yüzden mavinin her tonunu seviyorum. Gökyüzünün Gece tonunu da öyle.
EİG veren biz olsaydık cevabına verirdim🙂. Cevaba gelirsek tek bir renge bağlayamam ben meselâ gurumu ve özgürlüğümü kırmızının üzerindeki beyaz yansıtır. Çocukluğumu sarının yanında ki lacivert, hayallerimi mavi, karakterimi yeşil yansıtır.
Asla tek bir rengi seçemem. Yaşam güzel ve değişen duygu modlarimiz yaşamın bütün renklerini bir şekilde hissedip sevecektir. Her rengi sevmenin bir zamanı, duygu modu ve yeri var. O yüzden yaşasın bütün renkler diyorum.
Hem için için yanıyorum acı ve sancıyla hemde tutkuyla bağlıyım şu hayata. Ne acıyım ne bahtiyar. Araftayım tıpkı kırmızı olmak gibi.. ne iyiyim ne kötü. Neyse karşımdaki oyum. Ya şeytanım ya hurafe.