"gidene dur demeyiz"
Bu cümle kimin için ve ne için kullanılır.
Yani sizin fikriniz nedir.
Bu cümle kimin için ve ne için kullanılır.
Yani sizin fikriniz nedir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani gitmek isteyen gidebilir tutan yok "gidene dur denmez 'sözü harika bir sözdür. Bu giden herkes için kullanılır sen gidene dur dersen o kişi birdaha gelir birdaha gider alıştığı için bu durum uzar da uzar o yüzden bu söz bana göre güzel bir ayar verme sözü olarak geliyor herkese kullanıyorsun , anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen de elbet bir gün anlayıp gider kimseye boyun eğmeyeceksin senin gitmek isteyen kişiye bağlı kalmaman gerekir.
Dersaneye kpss kursuna yazıldım. Hicalar dedikodu yaptı ilk gunden beri ders çalışmaya değil. kiz düşürmeye geldi diye. 2 hafta sonra ilk deneme sınavında sınıfta bile değil kurumda birinci oldum. Sonra da yonetimlemkonustim. Benle ilgili bir sıkıntı mı var ya cozulsun ya da ben gideyim dedim. Sınıfın da hepsi kız. Hoca derse geldi. Kızlara biylemseyler. soyluyor. konuyla etmiyoralakaliynlmis gibi kızlara ima ediyor. Hatasını kabul.
Cevap
1Cevap
Hayatından çıkmak isteyenler için kullanılır, kal demezsin yani işte
Dersaneye kpss kursuna yazıldım. Hicalar dedikodu yaptı ilk gunden beri ders çalışmaya değil. kiz düşürmeye geldi diye. 2 hafta sonra ilk deneme sınavında sınıfta bile değil kurumda birinci oldum. Sonra da yonetimlemkonustim. Benle ilgili bir sıkıntı mı var ya cozulsun ya da ben gideyim dedim. Sınıfın da hepsi kız. Hoca derse geldi. Kızlara biylemseyler. soyluyor. konuyla etmiyoralakaliynlmis gibi kızlara ima ediyor. Hatasını kabul
Saçma. Giden belki de sen hatalı olduğun için gitmiştir neyin havası bu
Dersaneye kpss kursuna yazıldım. Hicalar dedikodu yaptı ilk gunden beri ders çalışmaya değil. kiz düşürmeye geldi diye. 2 hafta sonra ilk deneme sınavında sınıfta bile değil kurumda birinci oldum. Sonra da yonetimlemkonustim. Benle ilgili bir sıkıntı mı var ya cozulsun ya da ben gideyim dedim. Sınıfın da hepsi kız. Hoca derse geldi. Kızlara biylemseyler. soyluyor. konuyla etmiyoralakaliynlmis gibi kızlara ima ediyor. Hatasını kabul
Üzgünüm ama anlamadım dostum
Vay it sen yapacağını yapmışsın s**ir et
Giden sanki keyfiye gidiyor kendini gör biraz kendini kimsin sen
Gitmek isteyene güle güle diyor yani. Bunu da anlamadıysan..
Gayet net aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?