Ciddi anlamda çok yorgunum. Hatta bitiğim diyebilirim. İstediğim hiçbir şeyi elde edemiyorum. Ne hayal kursam yerle bir oluyor. Daha 26 senede gerçekleştirebildiğim bir hayalim bile olmadı. Ama buna rağmen hayat enerjimi korumaya çalışıyorum. Geçmişi çok kafaya takmayıp, anı yaşıyorum. Kendime gülecek bir şeyler buluyorum her zaman. Kendimi eğlendirebiliyorum ve bu sayede yaşam enerjimi koruyorum. Yani çok yorgunum ama hala pes etmedim. Ancak aynı zamanda geleceğe dair umudum da yok. Karmaşık duygular içerisindeyim anlayacağın 🙄 Bu soruyu görünce aklıma şu şarkı geldi, onu da paylaşmış olayım;
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bazen çok yorgun hissettiğim zamanlarım oluyor. Böyle her şey üst üste geliyor. Sanki hiç bir şey yoluna girmiycek gibi. Böyle zamanlarımda bir an önce o durumun içinden çıkmak için çaba göstermem. Gösterecek gücüm olmaz daha doğrusu. Biraz içinde yaşarım o sorunun. Ama eninde sonunda o ayağa kalkacak enerjiyi bulurum. Çünkü hala hayata karşı umudum var.
Dün biraz hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim hayata karşı kendimi sorguladım kısa bir süre de çok şey geçti aklımdan.. Ama o yorgunluğun kırıklıkların da üstünden gelirim ben.
hem de nasıl her kezin gelecek hayali bilmem ne bilmem nedir benim en büyük hayil yaşlanıp elimi eteiğimi çekmek herşeyden karlı bir dağ bir klube bir kaç tane de köpek tamam beni salın orada sonumu bekliyeyim ben.
KPSS'ye hazırlanmaktan yoruldum :D ama yine de bu hayatta yorgunda olsan devam etmek şart o yüzden kısa süreli hayattan sıkılsan da illa devam edecek bir şeyler buluyorsun hayatta :)
Her boyut her insan için farklı bir şe ifade eder. Bu yüzden dünya kadar yorgun değilim. Ancak Mars kadar geleceğimize hayatlarımıza endişeliyim ve bu bana kötü hissettiriyor.
Bu yalan hayatta yorulmayacan da fit'mi kalacaksın, eskileri çok özledim bir kız bana sevgisini bağışladığında bare gerçekti yalansız bana beni sevdiğini söylüyordu. Şimdik ise aynı oyun konsolu gibi olduk. Bıktım bıktım
Hiç yorgun değilim. Tam aksine başaracağım çok şey var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gözlerimin sürekli dolup iştahımın kesildiği tüm dünyanın göğüs kafesime oturduğu bir yorgunluktayım. Çok kötüyüm, düzeltebilmek için ufak bir ışık arıyorum