Önemli olan nokta: Karşı cinse katlanamamak gibi bir sorunun var mı?😅
Ya da muhatap olduğun zaman diliminde ne olursa sana batar?

Ben sevdiğim insanların sohbetine doymam ya
Hiç öyle bir sorunum yok neyse ki
Saatlerce iletişimde kalabilirim.
Tek sıkıntı geçiştirme cümlesi ile karşılaşmak...
Normalde karşı cins arkadaşlarımla ettiğim sohbet baya sarıyor. Ama iki veya daha fazla erkeğin arasında dönen sohbet bir yerden sonra aşırı bayıyor. Sohbetini sevdiğim bir erkek arkadaşımı kendi ortamında görmüştüm de daral geldi ajdjwjdje
Sohbeti sararsa saat filan umrumda olmaz, mala bağlarsa 5 dk katlanamam.
Teşekkür ediyorum 😀
Rica ediyorum.🎃
1 saatten sonra sıkılıyorum
Cevap
13Cevap
Sohbeti sarıyorsa katlanırım. Enerjisi yüksek olmalı ama mıy mıy he hı hım ho falan ediyorsa vayys bana güle güle
Hmmm ho 😅
Karşı cinse de, sohbetine de uzun süre katlanabilirim. Uyumsuz, sorunlu, iletişim kurmayı bilmeyen birine (kadın veya erkek fark etmez) katlanamam.
Bilemiyorum altan, adamına ve muhabbetine göre değişiyor
Sohbeti sarsa eğlenceli ve espri kabiliyeti yüksek olan biri ise sıkılına kadar konuşurum ama aynı konuyu fazla uztann birisi ise hiç bir şekilde konuşmak istemem çabuk sıkılırım konu ne olursa olsun.🌸
Kafa yapı biriyse elbette muhabbet sarar ama değilse katlanmam mümkün değil yani fazla sürmez samimi olmadığım biridir zaten
bir ömür dinlerim ama benimle herşeyi her konuda konuşmayı tercih etmedi maleseffv
Sohbeti keyif veriyorsa eğer, bu durum katlanmak gibi gelmez bana. Hoş bir vakit olur. 😄
Sohbeti iyiyse niye katlanmak olsun kötü ise de katlanmam
Ne yazık ki erkekleri çoo seviyorum ben... 5 saat bi erkekle aralıksız muhabbet etmişliğim var
Karşımdakine bağlı eğer iyi muhabbeti varsa gün bitene kadar dayanırım :D
Sohbetin kalitesine anlatma tarzina göre degisir sararsa dinlerim
Katlanmak diye bir şey ancak sosyopatların sahip olabileceği bir şey olabilir.
Muhabbet konusu ve kisiye bağlı bazen saatlerce konuşacağım bir insan olur bazende ağzını açsa uff çekeceğim insan olur ve ortamda olması gerekio muhabbet için karşılıklı zevk veren konuşmalar olmalı tek taraflı degil
Sohbet içeriğine bağlı.. güzel bir konusu varsa günlerce bile sohbet edebilirim. Ama aldığı bir kırmızı ayakkabıyı nasıl aldığını 2 saat anlatırsa... Saol almayım zmanima yazık be
Katlanmak mi o kişiyle konuşmayı asla kesmek istemiyorum
Eğlendirme ne kadar sürerse
Kisisine ve konuya bagli
Muhabbetin kalitesine göre değişir))
Kısa kısa yazıyorsa hevesim kaçar hiç konuşmam. Reelde de suratsız, donuk yapidaysa yine hiç çekemem. Guleryuzlu, dışa dönük olmalı biraz
Sohbetin konusu önemli. Kendi dertlerinden muzdarip olan birinin söylediklerine uzun süre katlanamam.
Ben genel anlamda insanlara katlanamiyorum.
Adamına göre değişir
Uykum gelene kadar 😄
İyi anlaşabiliyorsam, saatlerce katlanırım
Bunun bir zamanı yok..
Katlanırım
Duruma göre
Konu ne?
Bir saniye falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?