Öz güvenimin yerinde olduğunu söyleyemem ancak yerlerde olduğunu da söyleyemem. Yani kendime güvenirim ancak her konuda güvenmem. Kendime yetecek kadar öz güvenim var diyelim
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
İdare ediyorum. Konunun ne olduğuna bağlı genelde bu özgüven konusu bende. Kendimi ifade etmek konusunda yeteneğim var. Yüzyüze iken🤣 yazarak yanlış anlaşılıyorum. Ama bir dış güzellik açısından dersek hiçbir zaman ben çok güzelim edası ile ortalıklarda gezen biri olmadım. Her zaman herkesin bir iki üç model üstü var. Kimse eşsiz ve kusursuz güzel değil. Dünyadaki en önemli şey de bu değil. Samimiyet konusunda güveniyorum kendime. Konu ne olursa değişiyor yani bu.
Kendime yetecek kadar var bence, fazlası olsunda istemem. Aşırısı kibire doğru evriliyor ve bu tarz insanlarla asla yakınlaşamıyorum. Herkes kendini sevsin o ayrı konu ama aşırı gereksiz özgüven zaradan başka bir şey değil...
Yerinde çünkü zamanında dibinide gördü, iyi ki de gördü çünkü görmeseydim şu an ki kadar sağlam olmazdı, zirveye çıkmanın yolu en dipten başlamaktır, sınanmayan öz güven öz güven değil kibirdir ve kibir öz güvenden değil aksine güvensizlikten gelir. Tabi bu benim fikrim.
Özgüveni yüksek bir insanım. Bizim toplumda özgüven pek ne demek bilinmiyor bu yüzden çoğu zaman güveni tam olan insanlar bencil ve egoist olarak yargılanıyor
Yerle yeksan bir savaş haricinde girdiğim tüm savaşları kazanacak kadar da mücadeleciyimdir. Sadece bir savaş meydanında kaybediyorum. Oda kaderim sanırım
Gayet tabiki insan önce kendini sevmeli ve değer vermeli diğer insanlar duracağı yeri biliyor zaten hem tip olarak ne kadar kötü olursa olsun Bi insanın ozguvenli olunca daha çekici geliyor bana