İnsanlara ve onların fikirlerine her daim saygı duymam, ölüm dışında yaşadığım her olumsuzluğa rağmen gülmeyi başarmam ve üşengeç olmam. Bu üç özellik beni ben yapan en belirgin özellikler. Beni iyi tanıyan herhangi bir kişiye beni sorsanız bu üç özelliği mutlaka sayacaktır.
1) Efendilik : Kesinlikle bu çizgimden hiç çıkmamaya çalıştım herkese ince bir çizgi üzerin de aynı hassasiyeti gösterdim yeri geldi bu bana güzel şeyler kazandırdı yeri geldi hak ettiğimiz değer vermedi ama olsun sonuç olarak bu bende artık belirgin bir yapı haline geldi. 2) Zeka : Bu konu da benimle sohbet eden zaten konulara yön verişimle ya da bilgi birikimimle anlıyor bir şekil de zaman güzel geçmeye başlıyor ki zeka denen kavram aslın da herkeste var ama doğru kullanmayı bilene ben çakallık yerine makul biri olmak adına kullandım. 3) Merhamet: Kesinlikle en çok darbe aldığımız yer alsa da bu dünya da yardıma muhtaç sadece insan yok başka canlılar da var elimden geldiğince her şeye ve herkese el uzatırım.
Uysallığım, adaletli oluşum, saygı duyuşum. Özellikle insanların yaşantısına, tercihlerine saygı duyuyor olmam gurur kaynağım. Başkalarının hayatına burnunu sokmaya, yaşantıları üzerinden saçma sapan yorumlar çıkarmaya bayılan insanlardan olmadığım için çok şanslıyım. Zira o zihniyetten tiksiniyorum.