Kafamı dağıtmak için yazdım bu soruyu, çokta ciddiye almayın yazdıklarımı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Günaydın söyleyin lütfen
Olur olur
Hassas birisin sende ve kendi içinde çok düşünen, ölçüp tartan birisin her şeyi.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
söyle bakalm
İnsanlar seni rahat üzemesin diye umursamaz biri havasında takılıyorsun.
ehh:D
merak ettim söyle.
Hırslı birisin. Duygusalsın. Biraz hayat seni kamçılamış sanki harekete geçmen için.
doğru söze ne denir bir tek hırs konusunda ben normalde hırslı değilim tek hırsım var o da her daim boynum dik sırtım pek durabilmek bir de sevdiklerimin sağlığı mutluluğu.
İnşallah istediğin gibi olur hep.
amin inşallah
Söyle ,,
Hassas birisin. Bazı değerleri olan birisin ve bunlar senin için çok önemli. Seçici birisin.
👌🌸
Söyle bakim. 💁
Çocuk gibi olmayı seven birisin. Mutlusun ama arayıştasın da biraz, daha tam netleşmemiş hayatında bazı şeyler.
Bilmem söylesen mi :/
Merhametli birisin, kolay kolay kötülük düşünen biri değilsin. Soğuksun biraz insanlara karşı ilk etapta.
Söyle
Yorgunsun. Gülmene sebep olacak nedenler arıyorsun kendine, güzel şeyler olsun diye bekliyorsun öylece.
Evet
Huzur arıyorsun. Huzuru seviyorsun, güvenilir hissettiğin bir ortamda vakit geçirmeyi. Biraz bu aralar hayatın monoton gibi.
Evet ders çalışmakla geçiyor
Allah zihin açıklığı versin.
Teşekkür ediyorum
Rica ederim.
Olar
Bekleyiştesin, yorgunluk var biraz, biraz bıkkınlık. Rahatlamaya ihtiyacın var. Aklını bir türlü boşaltamıyorsun.
Her şeyden vazgeçtim. O derece işte
Hakkında hayırlısı olsun.
Eyvallah
Söyle kahin
Bazı şeyleri önemsemiyor gibi duruyorsun ama aslında önemsiyor ve istiyorsun. Bence daha fazla azimli olmalısın, tuttuğunu koparan biri olmalısın.
Peki
Bi boşvermişlik var sende. Oluruna bırakmışsın hayatı.
Doğru
Olur☺️
Kumral ve hafif dalgalı saçların var gibi geldi bana. Hoşlandığın biri olduğunu düşünüyorum ama birazda arada kalmış gibisin.
salla gelsin
İçten içe çok merhametli birisin ama dışarıya biraz sert görünüyorsun. Samimisin.
Belki de :d
Olur söyle
Buyrun sezer hanım
Takıntılı birisin biraz bence. Bazı huyların var bu yönde. Özgüven sergilemeyi seviyorsun.
Söyle
Üzülsen bile çok dışarıya belli eden biri değilsin. Soğukkanlılığını koruyabilen birisin.
Söyle bakem
Sorunlarını çok dışarı yansıtmayı seven bir tip değilsin. Kolay güvenmiyorsun ve şüpheci bir yanın var.
Doğru :) sorunlarımı kendim göğüsler çözerim. Asgari olarak bi güven veririm insanlara ama sonrası zamanla olur.
😊
:) hisli kız sağol
Sende sağol.
söyle
Üzülmüşsün eskiden ve o yüzden insanlara güvensizsin biraz. Biraz dalga geçme, gülme eğlenme konularını seviyorsun sanki.
doğru gıbı gıbı :) helall
söyle bakalım
Hayatı yoğun geçen birisin. Biraz sakinlemek istiyorsun, biraz oturup bir köşede herhangi bir yerde, sadece etrafı izlemek istiyorsun.
vay be
Olurr
Mutsuz biri değilsin şu an ama eski zamanlarda bazı yönlerden eksik bırakılmışsın sanki.
Hangi yönler
Müneccim değilim.
Ne gibi yönler
Olur
Sevgi eksikliği var sende sanki, lafta olan sevgiler değil. Güvenilir birisin arkadaşlar arasında.
Buyur
İçinde kalmış bazı hevesler. Belli etmesende arada bir seni yokluyor ve kendi kendine buna içerleniyorsun.