Kişilik & Karakter Burcunuzu tek kelimeyle anlatıcak olsanız, o kelime ne olurdu? Lipsbalm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes burcunu bir kelimeyle anlatsın bakalım. Benimki çok yemek yemem ve inatçı olmam 😏 Burcunuzu tek kelimeyle anlatıcak olsanız, o kelime ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melih1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Sen de pek tek kelimeyle anlatmamışsın ama neyse jdkdkdk ben kendi burcumu nasıl anlatırım bilmiyorum en azından sen onu biliyorsun 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Yengeç 🦀 burcuyum ve duygusallık, yardımseverlik, biraz hassas ve yemek yemeğe de düşkünler 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Titiz, birraz gizemli, detaycı, çözüm odaklı, araştırmacı, derin anlayış ve ileri görüşlü... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burcumu bilmiyorum doğum tarihim belli dwğil. Ama herkrs sen şusun busun diyor hepsi de farklı bir şey diyor 0 0 Yorumla
KafAlfa Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Akrep burcunu anlatacak kelime pek uygun gelmiyor :) 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. "Abaza" diyorlar ben demiyorum 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun. Umursamaz olmam 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. 24 saat sulu göz☺️ 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Detaycı...🙄 0 0 Yorumla
Articuno Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boğasın demi ahahaha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sen de pek tek kelimeyle anlatmamışsın ama neyse jdkdkdk ben kendi burcumu nasıl anlatırım bilmiyorum en azından sen onu biliyorsun
Yengeç 🦀 burcuyum ve duygusallık, yardımseverlik, biraz hassas ve yemek yemeğe de düşkünler
Titiz, birraz gizemli, detaycı, çözüm odaklı, araştırmacı, derin anlayış ve ileri görüşlü...
Burcumu bilmiyorum doğum tarihim belli dwğil. Ama herkrs sen şusun busun diyor hepsi de farklı bir şey diyor
Akrep burcunu anlatacak kelime pek uygun gelmiyor :)
Adalet diyeyim sen anla 😂
"Abaza" diyorlar ben demiyorum
Dengesiz
Some boğa Burcu problems. s
Afiyet olsun. Umursamaz olmam
İnatçı.
24 saat sulu göz☺️
Detaycı...🙄
Öküzümsü
Tartı
Kova
İkizler