Anlamsız bulduğum bir kaç olay var. Şöyle ki fotoğraflarındaki o anlamsız bir çok efekt hiç sevemedim. Gerçekten şöyle hafif efektli doğalımsı fotoğraflar görünce beğeniyorum sadece. Sanırım huy olmuş bende. İkinci olarak tanışma konuşma esnasında telefondan ayrılmaması gözlerinin ellerinin buna da çok gıcık oluyorum. İnsan değersiz hissediyor bir şeyler anlatırken tanışırken. Son olarak da kesinlikle sürekli story atma hevesleri. İnsan her yaptığını paylaşır mı ya :D Gerçekten buna da anlam bulamıyorum. Sanırım son dönemlerde bu 3 maddem itici gelir bana.
Altın merakı, yani altını değerli bir maden olarak gördükleri için değil diğer kadınlarla rekabet içinde oldukları için seviyorlar düğünlerde kollarım dolu olsun diye çabalamaları falan gerçekten çok saçma.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bi öyle bir böyle konuşmaları gerçekten anlamsız. Bazen insan kör olabiliyor, ilk zaman algılayamıyorsun ama zamanla hiçte göründükleri gibi olmadıklarını anlıyorsun. Çünkü olduğu gibi görünecek cesaretleri yok. İçleri havayla doldurulmuş balon gibiler. Sönmeleri yakın...
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Şu hani işte seni seviyorum diyince bir havalara giriyorlar reddediyorlar filan ya ben bunu anlam veremiyorum yani hangi şeyine güvenerek reddediyor djjdjd