Denersiniz olmaz imkansızdır belki de artık o umutlar artık her gün ölür sizinde umutlarınız her gün ölüyor mu?

Umutlarımı her gün öldürmektense, her gün yeşertmeye kararlıyım. Bir gün her şeyin yoluna gireceğine, düzeleceğine inanmak istiyorum. Umutlar, yeşermek için vardır. Olur da bir gün umutlarımın yitip gittiğini düşünürsem, işte o gün hayatın anlamı kaybolur. Yaşamak için hiçbir nedenim kalmaz. Kimsenin kalmaz...
Hayır umutlarımı yaşatırım ben. Kimin ne haddine umutlarımı öldürmek. Umut ruhumuzun ekmeği, suyu. O ölürse bizimde yaşamamızın bir anlamı yok
Teşekkür ederim Z L o 💁♀️
rica ederim.
Umutlarım bitmedi devam ediyor.
Çok teşekkürler zlommm❄️😊❄️🎼🎶🥂🎉🧿🖤😇
Bir kar tanesi gibi avucuma düşüyor ve eriyince suya dönüyor bende elimi yalıyorum susuzlugum geçiyor aslında içinde derin bir anlam var yorumunda belki anlaşılır belki anlaşılmaz
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
Allah benimle olduğu sürece hiçbir umudum ölme yoluna girmiyor.
Umutlarım ölmedide ben önümdeki tabağa bakıyorum boşsa dolduruyorum.. Ogün karnım doydumu mutlu oldummu ona bakıyorum..
:) :) böyle ol hep
Dilerim kimsenin umutları ölmesin rabbim bir lokma ekmeğe muhtaç etmesin sağlık ve sıhhatle kimse acı çekmesin.. Teşekkür ederim..
Her geçen gün ümitlerimiz ölüyor. :)
Artık ümid etmeyi bıraktım
Bazı umutlar ölür , toprak atar gömersin. Ama şükür ki her zaman yeni umutlar da yeşerir Zlato.
Dünyanın her geçen gün daha çok karışacağına dair umutlarım artıyor.
Aşka olan umudum her geçen gün ölüyor, yakında belki hiç aşık olamayacağım. :( :'(
Ölüyor sahiden umutsuzluk kötü biliyorsun birde sonucu ufak bir ışık olsa onada razısın ama yok işte
Ölen yok ama azalan var
Benim ki öldü.. bitti umut falan kalmadı. Gece gömdüm hepsini...
Evet ölüyor. Hayaller dünyasında yaşama, gerçekleri gör, gerçek şeylerle mutlu ol diyorum kendime.
Yok o kadar da değil ya. Evet bazı umutlarım var üzerine toprak attığım ama o kadar da değil.
Öldükçe anka kuşu misali yeniden diriltiyorum
yok benim hergün yeniden içimde ölen birisi var
Hayır o umutlar asla sönmez bende
Benim umutlarım ölmez.
Hayır gittikçe çoğalıyor
Ölmemesi için çabaladıklarım var.
hayır her gün yenilenen umutlarım var..
Umutlarımı yeşermeye çalışıyorum
Canlı hiç bir şey kalmadı.
Ölüyor maalesef
Yok.
Umut hep var