Hayır düşünmüyorum. Ben elimden geldiğince iyi niyetimi, iyi yanlarımı hep gösterdim esirgemedim. Zaten duygusal bağ kurduğumda ben saklayamam odak noktam o kadın olur. Beni soğutan şeyler gördükten, hissettikten sonra da sanki hiç olmamışcasına yok sayarım.
Yaptığım anlar şöyle olmuştur bazı şeyler hissel bitmiştir karşı tarafta bitmemiştir ve kırılmalar olmuştur. Kesinlikle yapmadım diyemeyeceğim ama beni reel hayatta tanıyan hiçbir sevgilim kasıtlı üzdüğümü söylemez. Arkamdan kötü konuşan bir sevgilim de olmadı. Belki kanımın kaynadığı dönemler de arsız olsam da kendimi düzelttiğim çok nokta oldu. Yaşam işte bunu gösteriyor ben bir kadını gerçekten üzersem o kadar keyifsiz oluyorum ki o haftam berbat ötesi geçer.
Hayatımda 2 kişiye haksızlık yaptığımı düşünüyorum onları da incitmeden bırakmak için elimden geleni yapmıştım hatta geçen gün bir dostumla bunu konuştum o zaman şartlar bunu gerektiriyordu dedi. Halen düşünüyorum içim sızlıyor ☹ Gerçekten de şartlar bunu gerektiriyordu.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Selamlar.. Aslında normalde kimseye haksızlık etmem.. Üzerinden baya zaman geçti.. Eski kız arkadaşıma duygusal anlamda haksızlık ettim evet.. En azından hatamın farkındayım.. Zaman geçiyor ve bir şekilde ilerleyen saniyeleri, dakikaları geri alamıyoruz.. Pişmanlık duyuyor muyum belki zaman zaman ama bu hayatımı etkilemiyor.. Keyifli geceler..