gönlüme göre, herşeyimizle uyumlu olduğumuz bir birimizin herşeyi olabildiğimiz (anne-baba çoluk çocuk, dost, sevgili aşk, gelecek her şey) benden öncesi de sonrası da olmayacak bir hayat boyu birbirimizin olacağımız ne aklımızın ne gözümüzün ne kalbimizin nede bedenimizin başkasını görmediği, kaymadığı bir kızla birlikte olmak ve bir geleceğe 3 çocuklu (2 oğlan 1 kız) ve 2 köpekli (alman kurdu) bir aile kurmak, ölümün bile bizi ayırmaması (ben şahsen karım ölse başkasıyla görüşmezdim bir daha ahirette buluruz birbirimizi o zamana kadar onun anısıyla yaşarım ben sabırlı adamım dır ve böyle biriyle birlikte olmak istiyorum) anaç ruhlu şefkatli gözü eğlencede orada burada olmayan oturaklı bir kızla bir gelecek, o benim ben onun. o çıkana kadar da bekarlık bana koymaz nasılsa benim yalnızlıkla bir sorunum yok çıkarsa mucize çıkmazsa rabbim ahirette daha güzelini verir.
Mucize filan beklemiyorum. Beklemekten vazgeçtim ben. Beklentiye girmek büyük kayıp. Bi de beklentide olunca insan, küçücük güzel bir şey yaşasa bile, işte bu benim mucizrm galiba diyebiliyor. O yüzden yol beni nereye götürürse onu kabul edicem artık.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yaşadığım bir mucizenin ikinci kez olması daha da çok mucize olur benim için. Olmasına hiç sanş verilmemişken bir kere yaşadım ve aynısını tekrar yaşamak isterim. Ama bu hiç mümkün değil.
Her dilegime uygun bir eş ister duygusal ister maddisel ister cinsel ister gorunus olarak ve benimle her zaman her sekulde anlasicak beni herseye karsi doyuracak biri ah oyle biri olsa nelerimi vermezdim ki
Insan hayatında mucizeler puf çiçeği gibi önce üfleyip polenleri dağılıyor sonra bekliyorsun hepsi geri sapına geri gelsin.. Öyle ya da böyle daima hak ettiğini yaşarsın.