Kendime en çok alçakgönüllü mütevazi gerçekci mantıksal kibar naif samimi sıcakkanlı cana yakın özgüvenli konularında ve daha sayamayacağım bir çok özelliğimde konularında da hayran kalırdım kendime aşığım yani utanmıyorum kendime aşık oluyorum her sabah. Özellikle de hayatla barışık kendini seven anın tadını çıkaran birazda gamsız keyifçi yanlarımıda seviyorum bunlar beni ben yapıyor iştr sinir stres yapmıyorsam kafam rahatsam kimsenin ve hiçbir etkenin huzurumu bozmasına izin vermiyorsam bunlardan ötürü vermiyorum kaçtım ben çauv💃✨
Mesela düz bir insanım. Pek öyle yalan söylemeyi bilmem. Zaten liseye giderken hocam da anneme benden için öyle söylemiş. Pek öyle kıvırmayı bilmediğimi bam bam bam aklıma geleni söylemiş olduğumu demiş. İyi mi? Kötü mü? Biraz tartışılır ama en azından içten pazarlıklı değilim.
her şey dilim de. İçim dışım bir. Sevecen sıcak kanlı bir insanım. Kimseye karşı fesat duygular barındırmam. Ve elimden geldiğince herkese yardımcı olurum. Kendimi övmüş gibi oldum sanki🤦 Ama gerçekler böyle. Başka biri olsam kendimin yanında, kendimi hem huzurlu hem güven de hissederim...
Bilgi birikimime, akıcı, etkileyici ve güzel konuşmama hayranım zaten. Yine bunlara hayran olurdum. Canım kendim ya. Beni çok seviyom turan çarpsın 🤣💦🤣💦
Vefalı oluşuma hayran olurdum. Bir tek iyi gün değil, kötü gün dostuyum da. Bu vefaya değen insanlar olduğu kadar, değmeyen insanlar da oldu. Yine de pişman değilim. Ben vefamı ispatladım. Nankörlükleri onlara kaybettirir, bana değil.
Sanırım ben sürekli kendini aşan , insanları daha iyi anlamaya çalışan biriyim. Gerçekten kimseyi hiçbir koşulda yargılamaya odaklıyım ve özellikle bunu savunan ama beceremeyen insanlar ilham kaynağım. birini yargılamak"vurmak"acıtmak için koşulların uygun olmasını bekleyen çok insan var. yani uygun koşulda herkes herşeyi yapsr. yaninizdaki insanlara dikkat edin, gerçekten yanınızdalar mi yoksa fırsatı mi bulmadilar:)
Merhametli oluşunu hasta olur mu biliyor musun kimseyi kırıyorum Lanet olsun içimdeki insan sevgisine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hayran olunacak çok özelliğim var bu konuda mütevazı olamayacağım maalesef ama ben hayran değilim kendime çünkü bu tarz insanlar değer görmüyor bu dünya da hep zarar gördüyor onlardan biri de benim maalesef 😒
Değişik şeyler denemeyi seviyorum Ve çok farklı bir düşünce yapım var herkesin aklına gelen düşünce benim ilk aklıma gelen düşünce olmaz genellikle. İnsanlarla iletişime girerken de zorlanmıyorum sanırım bu tarz yönlerime hayran kalirdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendimi çok iyi tanıdığım için kendime hayran olmazdım. Hayranlık meraktan bilmemekten gelir