Selamlar.. Sırf bir kaç kendini bilmez konuşacak diye yürüdüğünüz yoldan, yapacaklarınızdan, isteklerinizden ve hissettiklerinizden vazgeçip insanların sizi yönlendirmesine izin verir misiniz yoksa canınız cehenneme mi dersiniz? Keyifli günler.. 🤘😎
Dedikodulardan hayatım boyunca haz etmem. Ne yaparım ne de yapanlar varsa kulaklarımı tıkarım ya da ortamda uzaklaşma şansım varsa uzaklaşırım. Hakkımda ise dedikodu olduğunu duydum diyelim bunlar hep eksidir. Çoğunlukla çevren yapar hakkında dedikoduyu enerji emiciler :D Ama cidden hiç takmam sadece çaktırmadan köşeye yazarım iki günlük dünya yüz yüze geliyorsun elbette o köşe yazılanlarda adımlarını hal ve hareketlerini ona karşı değerlendirmeni sağlar.
Bu hayatta etrafımızda iki türlü insan hep var olur, biri ben seni uyarmadımmı yapma diye biliyodum öyle olacağını diyen, diğeri ise başarılı olduğunda ben zaten bliyodum söylemek istemedim diyen, kimin ne dediğinin hayatımda yeri yok benim doğrum benim için doğrudur.
Cahil miyim ya millete göre hareket edicem. Ben böyle bişiyi mazeret bile göstermem. Karakterime hakaret sayarım. Ayrıca çok zevkli oluyo. Bayılıyorum onların kafasını karıştırmaya. Daha çok konuşsunlar işime gelir. 🤣🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Filler yürüdüğü zaman çimenler ezilirmiş. Hiç umrumda olmaz. Ben bildiğim yolda bildiğim şekilde yürümeye devam ederim. O tür insanların benim gözümde ki değeri filin ayağının altında ezilen çim kadardır.
Başkalarının hayatına ilgim ve alakam sıfır. Kim ne yapmışlı ne etmişli sohbetler sıkıcı geliyor bana. Kendi arkadaş çevremde sadece bize yapılan bir yanlışı, hatayı değerlendirmek adına konuşuruz o kadar