Kişilik & Karakter En çabuk unutan burç hangisidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı astrologlar balık olduğunu söylüyor :D Siz ne düşünüyorsunuz? En çabuk unutan burç hangisidir? Güncellemeler+1 yıl Gncl Güncellemeler+1 yıl Güncel En çabuk unutan burç hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkizler kadar alçak bir burç olmadığı için en hızlı onlar unuturlar. Bak ikizler deyince yine tüylerim diken diken oldu 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. İkizler çabuk unutur. 1 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Denendi onaylandı balıktan hızlısı mezarda 😂 1 0 Yorumla
Lena_598 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl bence oglak 1 1 Yorumla Lena_598 +1 yıl yay da olabilir Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı. balık :$ 1 0 Yorumla
Z-e-u-s Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bilmem :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burcun yengeç mi? öyle hissettim :D Yorumla Z-e-u-s +1 yıl Yanlış hissetmişsin :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkizler kadar alçak bir burç olmadığı için en hızlı onlar unuturlar. Bak ikizler deyince yine tüylerim diken diken oldu
İkizler çabuk unutur.
Denendi onaylandı balıktan hızlısı mezarda 😂
bence oglak
yay da olabilir
balık :$
Ben kova
Boğa
bilmem :D
Burcun yengeç mi? öyle hissettim :D
Yanlış hissetmişsin :D
Unutan da akrep
Arkads ne bitmez burçmuş 😂😂