En çok kendime yaptığım iyilikler mutlu ediyor. Yersiz bağımlılıklarımdan vazgeçmeyi ya da onları geride bırakmayı öğrendim. Çünkü hiç bir şey, hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kolay mı? Değil! Ama her zaman doğrusu bu.. #54srp
İyiliklerin söylenmesini doğru bulan birisi değilim. O yüzden genel anlamda konuşacağım. İnsanlara bir şekilde faydamın dokunabilmesi, yüzünde tebessüm olabilmek hele ki çocuklara özellikle yetimlere derman olabilmek mutlu eder ya da yaralı bir hayvana bakmak, genel olarak onlara sahip çıkmak, güçlüye karşı mazlumun yanında olmak diye uzar uzar gider.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Sanırım hayvanları beslemek, temizlemek, kalacak yer imkanı sağlamak bana yıllardır en iyi gelen iyilik.. Hayvanlara inanılmaz bir düşkünlüğüm var ve dayanamıyorum hiç.. Elimden geldiğince gücüm yettiğince bir şeyler yapıyorum sokak hayvanları için.. Hatta belediyemize bile gittim sırf bunun için, ortak çabayla bazı barınaklara sponsor desteği sağladık.. Keyifli geceler..
Sanırım yaşlılara yardım etmek çünkü en çok onlara üzülüyorum ben, küçüklüğümden beri yolda zor durumda olan bir yaşlı gördüğümde falan oturup ağlayasım geliyor, öyle çok üzülüyorum ve onlara yardım edebilmekte beni fazla mutlu ediyor...
Çocukları mutlu etmeyi seviyorum. Özellikle okul araç gereçleri boyalar hemde 36 li 48 li boya kalemleri pastel boyalar fosforlu boya kalemleri alıp onları mutlu etmeyi seviyorum. Birde kendi cocuklarimi mutlu etmeyi seviyorum..
"İyilik yap, denize at." demişler. Söylemem ne kadar doğru haha Ben kendi bölümümle alakalı insanların problemini çok seviyorum. Mesela ingilizceyle arası kötü olan arkadaşlarım ödevleri ve sınavlarıyla alakalı bir şeyler soruyorlar, yardım istiyorlar. Onlara yardımcıı olduğumda kendimi çok mutlu hissediyorum.