Yaralarını açtığın insanlar, tamda gelir o noktadan vurur seni. Bu hiç değişmez, sekmez, hep tam isabettir. Kimseyi çok fazla almayacaksın hayatına, hep bi ayakları gitmek için hazır olda bekliyor oluyor. Ve insanlar “asla yapmam” dediği şeyleri eninde sonunda yapıyor. Yani “asla yapmam” diyenleri “yaw He He” diye dinliyorum. 🧘♀️
Bir şey değil, bir çok şey var. İnsanların gerçekten vicdanlı ve anlayışlı olduklarına inanmıyorum. Onlar hakkında hissettiğim ve düşündüğüm şeyler doğru çıkıyor ve yanılmadığımı görüyorum.
Herkesin işine geldiği gibi olduğunu görünce yine yanılmadığımı anlıyorum. Kimsenin vazgeçilmez olduğu konusunda da pek yanıldığım söylenemez. Her lafıma bir cevap yapıştıran, imalarda bulunan ama bunu sakince yapan insanların içinde aşırı bir fitne, fesatlık, sinsilik olduğu konusunda hele hiç yanılmam. İçime kötü his doğuyunca, içim sıkılınca genelde sonunda kötü bir şey olur.
Aklıma gelenler bunlar. Ama olumsuz şeylerde yanılmamak ve sürekli haklı çıkmak gerçekten sinir bozucu.
Benim de asla yanılmadığım bir konu var herkesin gittiği yerde tek başına olacağıdır. O yüzden bunu sürekli düşündüğümden beridir yalnızlık benim için daha katlanılabilir daha kabul edilebilir bir hale geldi. Artık gözümde daha olağan daha doğal sıradan bir şey bu yani bu konuda yanılacağımı hiç ama hiç sanmıyorum kesin net garanti bir kanı yanımıza bırak birini sevdiğimiz bir kağıt parçasını dahi alamayacağız kefenin cebi yok sonuçta konu ölüme ne ara geldi ya neyse kaçtım ben çauv ✨💃
Hislerim. Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Bir şeyin olup ya da olmayacağını önceden anlıyorum. Olmayacağını hissetmeme rağmen diretmem de cabası. Buna da aptallık deniyor galiba...
Yeni tanıştığım birisiyle biraz sohbet ettiğimde oluşan ilk izlenimim beni hiç yanıltmıyor. O ilk sohbette eğer karşıdan kötü bir enerji alırsam, o kişide kesin bir sakatlık çıkıyor.
Asla kelimesi kadar tehlikeli kelime yoktur, ileriyi etkiliyor. Hislerimde, güvenmekte, tanımadan fikir sahibi olduklarımda yanılmam pek fazla. Öngörülerimde yanılmam tedbirimi almaya çalışırım. Emin konuşulan yalan muhabbetlerde yanılmam. Değişen, tanıdığımız gibi olmayan ve kalmayan insanlar yanıltır genelde. Kendilerini olduğu gibi göstermeyenler maalesef. İnsanları tanıdıkça kişiliği, karakteri, tarzı, değişmeleri, söylemleri, davranışları vs. hakkında az çok fikir sahibi olunuyor ve kafada oturuyor her şey. Sezgiler yanılmıyor bu da bir gerçek.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hiç bir duygu sonsuza kadar sürmüyor ve bunda yanılmıyorum.. İnsanların bir sonraki kozunun ne olacağı konusunda da fikirlerim sekmiyor çoğu zaman.. Hatta bazen diyorum ki bir kez olsun şaşırtın beni ama nafile.. Çünkü hayat zaten belirli bir sistem üzerine kurulu ve biz insanların da bazıları standart eylemler üzerine kurulu gibiyiz maalesef.. Duygularını kontrol etmekte zorlanan insanlar özellikle bu durumu fazlasıyla yaşatıyorlar bize.. Yanılmak istiyoruz aslında bazı konularda ama napalım şans.. 😄 Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Kendi kendime yani gelin güvey olmak istemiyorum ama ben bir şey hissediyorsam doğrudur hatta keşke bazılarını hissetmeseydim diyorum ama genelde bir şey benim içime doğuyorsa bu doğrudur hiçbir zaman şüphe etmem genelde mesela herkes bir şey yapmadan önce de maalesef bana sorar bu benim hiç istemediğim bir şey yapalım mı yapmayalım mı diye sezgilerim çok fazla kuvvetle maalesef iyi bir şey değil bu
Insan sarrafı değilim. Ama bazı insanlar kendilerini olgun, zeki sanıp kendilerini saklaya bildiklerini sandıkları zaman onların saklanan hallerini görüyorum. Ama anlamamış gibi davranıyorum kırmamak, mahcup etmemek için. Yani yanılmam oynayan insanları çözmekte.
Asla yanılmadığım 3 şey söylemek istiyorum ; Birincisi kesinlikle insanları gözlemlediğimde çıkarımlarımdan asla yanılmam. Yanıltmıyor beni düşüncelerim zamanla ortaya çıkıyor. İkincisi her senenin nasıl geçeceğini hissederek öncesinde aklımda kurarım ve bunlar kesinlikle olur. Üçüncüsü ise olaylara bakış açısında asla yanılmam. Çözüm üretebilmek için olayların ne sırasını ne yapısını kaçırırım böylelikle sakin kalma çözme işlerimde kolaylık sağlıyor.
İlk kafsilastigimda birinin kişiliği için söylediğim yüzde 99 tutar ve daha sonra ılımlı yaklaşıp fikrimi degissemde ilkinin gerçekten doğru oluşuna yüzlerce kez şahit oldum insanları iyi analiz ederim ne yazikki en başta
Her kim ile samimi olur arkadaşlık kurarsam kurayım, bir süre sonra bitiyor, sıradanlaşıyor... Ve evet insanlar beni hiç yanıltmadı, hep bir farklı benlikleri oldu. Benim de öyle çünkü..
Yüzsüzdür insan oglu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini. Mehmet akif ersoyun bir sözü var genelde bu sözüyle kendisi hep haklı çıkar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hislerim konusunda hiçbir zaman yanılmadım Soru baya iyi