İçten içe kıskanıp sahip olduklarımı kaybetmemi isteyen vardır mutlaka. İnsanlar iyi gibi görünüp karşısındakini daha aşağıda görmeye fazla meraklı. Farkında değilim ama benim de çevremde bu tarz kişiler olabilir. Ben tabii ki gülmeye devam edeceğim 🦋
Gülmemi isterler, beklerler. Düştüğümü görmeyi isteyecek tek bir insanın var olduğunu bile düşünmüyorum. Hayatıma giren, çıkan insanlar belli. Hayatımdaki mevcut insan sayısı da ortada. Kimsenin tavuğuna kışt demiş biri de değilim. Bu durumda kim, neden sürünmemi istesin ki. Sanmıyorum isteyeceklerini.
Ben kendi halimde takılan bir insanım, gülmemi bekleyenler var mıdır bilmem ama birinin benim sürünmemi beklemesi için bir sebep olduğunu düşünmüyorum. Benim sürünmemi bekleyecek insan muhtemelen odasındaki çalışma masasınında sürünmesini bekliyordur.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
İnsanların büyük çoğunluğu zaten birbirini sevmiyor.. Başarılar, mutluluklar, duruş, tarz, yaşam biçimi.. Kısaca a dan z ye birbirini kıskanmak ve hasetlenmek üzere programlanmış gibiler.. Çevremde eminim düştüğümü görmek isteyen insan sayısı fazladır.. Fakat benden uzakta delirdikleri sürece problem yok 😄 yakınıma gelen olursa da kendi bilir.. Keyifli günler..
Kıskançlık değil sanırım. Şu piyasada yüzüm gülünce bu adam deli mi diye bakanlar var🙂 üzüntü hem hasta eder hemde hayatta üzülerek hiçbir şey çözebilmiş değilim. Sürünmemi bekleyen de var. İnan umurumda bile değil.