Kişilik & Karakter Mutluluk seviyeniz yüzde kaç? Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dostoyevski'nin İnsancıklar adlı kitabından bir cümle:"Hava gri ve soğuk, insanlar yoksul ve mutsuz.."Ne kadar da bugünlere uygun bir cümle değil mi? Mutluluk seviyeniz yüzde kaç? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Portakallııkurabiyee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl %25 gibi bir şey sanırıım o da yaşamaya yetsin diye 1 2 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Seni mutsuz eden nedenler nedir peki, anlatmak istersen tüm içtenliğimle dinlemeye hazırım ☺️ Yorumla Portakallııkurabiyee +1 yıl İnsan ilişkileri, sağlık, aile ilişkileri, maddiyat, hayatın işleyişi 😔 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eserekliyim ben sürekli değişkenlik gösteriyor. Bir anım bir anımı tutmuyor. 2 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. dosto guzel soylemiş , hava kasvetlı olunca seviyeler aşağıya doğru çekiliyor 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ortarda bir yerdeyim ne çok mutlu ne çok mutsuz 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Hmmm o zaman aslında mutsuz sayılırsın bence... Yorumla
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl %75... 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Fena değilmiş ☺️ Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu ara baya diplerde. ama halletcez inşallah 1 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yerlerde.. 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Üzüldüm, neden peki?
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Düşük 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Üzüldüm, neden peki? 😌 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 99 diyorum 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Bayağı yüksek tebrik ederim 🤭 Yorumla
İriłhel Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl %87 falan. 1 1 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl İyi yüksek sayılır 🥰 Yorumla
En İyi Cevaplar