Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bizim ailede herkes komik 😂 Bir araya geldiğimiz zaman baya eğlenceli vakit geçiriyoruz. Hele ki kuzenlerimiz falan toplandıysak, gülmekten karnımıza ağrıları giriyor 😂😂
Bir zamanlar hayatımda en komik kişi diyebileceğim yakın bir arkadaşım vardı. Bildiğin kızın morali hiç bozulmuyormuşcasına hep gülüyor, espri yapıyor, dünyadaki her durum ve her düşünceyle dalga geçebiliyordu. Yarıla yarıla gülüyorduk saatlerce anıra anıra. Whatsapp Chat Arşivimiz top secret derecesinde, bence herkesin bir göz atmak isteyeceği bir mecraydı. Sonra yollarımız ayrıldı. Birdaha okadar hunharca gülmedim kimseyle. Şimdi kimi söylesem yalan olur, çünkü “en çok” gülmek diye bir şey yok artık, büyüdük. Hayat artık güldürmüyor.
Ahh ardaslarim kız arkadaş grubumuz var bir tane ben hariç hepsi o kadar komik ki onların yanında bazen çoğu şeyi unutuyorum hele iki tanesi var Allah'ım yarabbim hem katlanılmaz hem de aşırı derecede komik. Arlarindan birisi sürekli kezbintlar der yani kezbanlar 😄😂
Hayatımdaki en komik kişi kuzenimdi bir süre önce onu kaybettik. Diğeri ise işim vermiycem ancak bir haber kanalı. Normalde izlemesem de şans eseri görürsem çok gülüyorum 😂‼️🤣
2 sene önce rahmetli olan bir arkadaşım. Dünyanın en mutsuz insanı yanında dursun anında mutluluk hormonları tetiklenirdi. Onun dışında birkaç çocukluk arkadaşım da çok komiktir.