Hayat bıktırdı. Sizde durum ne?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmeliyim ki laf olsun diye soru soracak olsam burcunuzu sorardım. Bu soruyu sormamdaki maksat düşüncelerinizi merak etmemdir. Başlıkta da dediğim gibi hayat bıktırdı. Okulda bize öğretilen hayatla gerçek hayat arasında galaksiler kadar fark var. En basitinden öğretmenimiz bize yaşlılara hamilelere ve gazilere yer vermemiz gerektiğini öğretti. Üni öğrencilik yıllarımda otobüste giderken bir teyze yer vermek adına seslendim duymadı. Omuzuna dokunup buyur teyze otur dedim. Kadın öyle bir hareket çekti ki, ben sanki yabani hayvanmılım da saldıracakmışım gibi kaçtı. Bütün otobüs kah kah bana güldü. Suçum kadına temas etmekmiş. Na mahrem olayı! İşte bunun gibi binlerce tezatlıklar yaşadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısacası bana öğretildiği üzere hep iyilik ektim. Mahsulü hainlik şerefsizlik ve kötülük olarak aldım. Şimdilerde hiç bir şeyin ne tadı var ne kokusu ne rengi. Ağız tadıyla yemek yiyemiyorum. Sadece hayatta kalmak için besleniyorum. İnançlı biri olarak intihar benim için söz konusu bile olamaz. Hal böyleyken ne yaşayabiliyorum ne ölebiliyorum. Benzer şeyleri yaşayan ve bunu aşan var mı?
Hayat bıktırdı. Sizde durum ne?