I don’t care about the feelings of other people who don’t treat me well.
Başkalarının duygularını umursar mısın?
I don’t care about the feelings of other people who don’t treat me well.
Biraz egolu kendini çok seven biriyim. Önce kendi duygu düşünce isteklerime kendi hissettiklerimd kulak veririm önemserim umursarım.
Çok fazla insan sevmem bu yüzden diğer insanların benim için ne hissettiği bilmiyorum çok umurumda mı açıkçası değil. Ama tabii ki bu içinde bulunduğum duruma yaşanılan olaya göre değişir. Egolu olduğum kadar bir o kadar vicdan sahibiyim ve bir insan kötü hissediyorsa özellikle mazlum masum denilen insanlardansa gerçekten kendimi çok çok kötü hissederim.
Onun dışında sevdiğim değer verdiğim birisi kesinlikle umursarım. Elimden geleni değil fazlasını yaparım sıkıntısından kurtulup iyi hissetmesi için.
Başkaları dediğin insanın bendeki anlamına göre değişir bu durum. Her insana anlam yüklemem, her insanı kaale almam, her insanı kendime dert edinmem. Zaten türbe gibi bir özelliğim yok, herkes ziyaret edip gitsin. Kendimi müze sınıfında gördüğüm için, sadece değerimi bilenlere müsade ediyorum.
Bu müsade ettiğim insanlar da hayatımda belli bir konumda ve durumdadır. Dediklerini asla takmam ama uyarı olarak dinle ona göre düzeltmem gereken bir şey varsa düzeltirim. burada önemli olan o kişinin iyi niyeti.
O kişinin gözümdeki değerine bağlı yalancı dolandırıcı ortalığı karıştıran yani kısacası karakter anlamında sorunlu bir ise kesinlikle umursamam. Tanıdığım değer verdiğim biri ya da hiç tanımadığım kısacası bir kötülüğünü görmediğim biri ise elbette duygularını umursarım. İnsan olmak bunu gerektirir. Kötülüğünü gördüğüm birinin ise ne duygularını umursarım ne de onun için üzülürüm. O konuda biraz gaddar olduğum düşünebilir, ama bana göre ise o kişi beni o duruma getirmiştir.
Cevap
14Cevap
Evet umursarım. Duygu bir insanın aynasıdır o bakar kendisini görür karşısındaki bakar kalbini görür.
tabiki bu dünyada sadece ben yaşamıyorum. herkes bir annenin evladı
Hep Oyle yaptım bu güne kadar
Ama hep yanlız kaldım
Umursanmasını düşünüyorsam
Maalesef herkesi umursamaya programlanmışım
Tabiki başkasını umursamayan biri insanım demesn
Eskiden di o. Ölsün kimse umurumda olmaz
evet
Kişiye bağlı
Evet.
Tabi ki
Çok yakınım değilse ASLA