Kişilik & Karakter Çok sıkıldım sohbet edebileceğim biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Var mı öyle biri çok daraldım Güncellemeler+1 yıl Arkadaşça sohbet edebileceğim biri Çok sıkıldım sohbet edebileceğim biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KomandoYüzbaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sazan avı gibi soru valla bütün sapık sazanlar anında atlamış soruya. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok dertliyim iyice canını sıkarım beni geç bu yüzden. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aynı şeyi ben de istiyorum,Önyargısız şekilde beni dinleyecek biri 0 0 Yorumla
yuqqi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1 dkda 15 cevap. vay anam vay hayat kizlara guzel :) dusunsene 15 kiz sana yziyor l. n aynanda cok degisik bi his he 0 0 Yorumla
xwembi81 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Vaybe anında çökmüş herkes 37 mesaj en iyisi uzaklaşayım😂😂 0 0 Yorumla
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Bende bulamıyorm sohbet edicek birini 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Burdayım gel yuva kuralım 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl İstersen gelebilirsin 0 1 Yorumla Bladeruner +1 yıl E gel dedim ya , daha ne istiyorsun Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Hayırdır bu saatte Allah iyiye çıkarsın 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. sıkılmayan yok zaten burada :D 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Cook isim var benim 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Buyurun 0 1 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Arkadaşça sadece ileri gitmek yok Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben varım istersen 0 1 Yorumla Minionica +1 yıl Zaten arkadaşça Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ederiz 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yok be ne gezer 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Var var 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. Var.. 0 0 Yorumla
footworshiper Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl ben varım 0 1 Yorumla footworshiper +1 yıl yorumdan sohbet etsek en azından? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Sazan avı gibi soru valla bütün sapık sazanlar anında atlamış soruya.
Çok dertliyim iyice canını sıkarım beni geç bu yüzden.
Tamam
Aynı şeyi ben de istiyorum,
Önyargısız şekilde beni dinleyecek biri
1 dkda 15 cevap. vay anam vay hayat kizlara guzel :) dusunsene 15 kiz sana yziyor l. n aynanda cok degisik bi his he
Vaybe anında çökmüş herkes 37 mesaj en iyisi uzaklaşayım😂😂
Bende bulamıyorm sohbet edicek birini
Buradayız ama sen yoksun sanırım 😅
Burdayım gel yuva kuralım
Yokk herkesle edilmez sohbet abazasnz
İstersen gelebilirsin
E gel dedim ya , daha ne istiyorsun
Yaşın kaç öncelikle onu söyle
Hayırdır bu saatte Allah iyiye çıkarsın
sıkılmayan yok zaten burada :D
Edebiliriz ne ile ilgili mesela
Vardır