Kendize mi zarar verirsiniz yoksa etrafta ki eşyalara mı 😬?

Kendime zarar veremeyecek kadar canım tatlı, eşyalara zarar vermeyecek kadar ailem katı 😂 her ikisini de yapmıyorum ağlıyorum sadece ve kendi kendimi yiyorum bu da zaten ruhuma zarar veriyor 😁
😂❤
Değerli eşyalarımı tam atacak gibi oluyorum vazgeçiyorum. Daha değersiz olanlara yöneliyorum xdxd
Örneğin telefon değil kılıfı hsjs
Cevap
10Cevap
Sinirlenince değil ama öfkeden gözüm dönünce elime geçeni fırlatırım :D porselen takımı falan mahvettiğim oldu 🙄
İnsan bi rahatlıyo ama😬
Hemde nasıl 🤤
Bu sene Galatasaray maçları yüzünden çok bardak kırdım. En sevdiğim kupamı dahi kırdım. Sinirlenince kırıyorum ben
Yok sinirlendiğim zaman kimseye ya da hiçbir şeye zarar vermem.
Sesim aşırı yükselir sadece.
Evet, bunu çok yaparım. Sinir anında kapının camını kıran birisiyim, gerisini sen düşün.
Bunu bende yapmıştım kahretsin🤦♀️
Elim kolum kan içinde kaldım gece vakti
Kız sen ne yaptın? Hadi ben sinirli olduğum için de sen ne için? Halbu ki çok sakin görünüyorsun. Dikişlik bir şey olmamıştır umarım.
O konuda maalesf hiç göründüğüm gibi değilim 4 yıl beraber geçirdiğim lise arkadaşlarım bile görünce şok olmuşlardı.
Dikişlik olmadı benimki sadece temizleyip sardılar😬
Dikkat et ya, sakin kalmaya çalış diyeceğim de, sakin de kalınmıyor artık. Ben beceremiyorum bunu artık.😀
Anca kendimize zarar ama insanin gözü dönüyor o an😂
Hiç kimseye ya da bir eşyaya zarar vermem sinir bu gelip geçici bir duygu sonuçta
İçime arıyorum bazen yumruğu mu sıkıp ısırıyorum kimseye zararım olmuyor hep kendime
bi laptop bi de kapı kırmıştım ama küçüktüm
Artık ermiş levelim
sakin bir insanım
Ewwt başka türlü sakinlesemiyorum
Yapmıyorum desem yalan olur..
En çok kendime zarar veririm.
Eskiden yapardım şükür bıraktım
Dökmemek için çaba sarfederim
Hayir
Gençlikte olurdu.
Asla ve katiyen
Öyle bir huyum yok