Hemm arada banada gelirler sonra giderler öyle bir düşünürüm o an düşündüğümle kalırım yani komple silip gitmem belki siteye girmem sadece fazla vakit ayırmam kafamı dinlerim uzaklaşırım sonra gelir yine kaldığım yerden devam ederim emeğim var ya sonuçta biran da pat diye silmek istemem inat ederim. Bazen iyi gelir ama öyle ya da böyle uzaklaşmak arada silkelenmek arınmak gerek değişiklik iyidir herşeye yeniden başlarsın bir hesap gider bir hesap gelir.
Perilerim sağolsunlar beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Bana bu sıralar her konudan her milletten peri geliyor😂 hepsinin derdi başka, kimi çek fişimi doktor diyor, kimi hayat ne güzel hadi gülümse diyor, arada bir tanesi deliriyor jsjs kimi aşık kimi öfkeli kimi uzaklaşmak istiyor, arada def ediyorum gene geliyo zalımın perileri. Bazen evet ama arada değil bu ciddi ciddi her şeyden el çekme hissi oluşuyor, artık bir yorgunluk bir dinlenme hissiyatı, makine miyim ben düşüncesi. Bazen atıyorum kendimi kafa dinleyeceğim ya da eğleneceğim bir işe arada bir ruhum tazeleniyor işte.
Arada değil, her zaman geliyor. Uzaklaşma düşüncesi, hissi çok fena. Bu hisse kapıldığım an insanlara tahammül edemez hale geliyorum. Herkesten, her şeyden uzağa kaçmak istiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Peri değil de zaman zaman cinlerimin tepeme çıktığı doğrudur.. 😄 Eseni de yaparım hiç kasmam.. Kimseyi kafama takmam ya da ne düşünecekleri zerre ilgi alanımda olmaz.. Keyifli günler..