Kaldım. Eski yıllarda yaşanmış gitmiş olaylar ama insanın içine oturuyor, kolayca unutamıyor. Şu an olsa ne yargılanmaya, ne de dışlanmaya boyun eğmem. O zamanlar sesim çok çıkmazdı, olanı olduğu gibi kabullenirdim. Şimdi bu tür duygular üzerinden üzerime oynanması biraz zor işte. Herkes hak ettiği davranışı görür benden. Ne eksik, ne fazla.
Evet. Kendimi korumayı bilmediğim dönemlerde maruz kaldım. Anlaşılmamak öyle zor ki. Ama bir insan herkes tarafından anlaşılmıyorsa o insan da kendini anlamıyordur aslında. Dışlanmak, yargılanmak çok zor, yaşayan bilir. Ama herkes tarafından dışlanan insan kendini dışlıyordur buda bir gerçek. En önemlisi insanın kendini dışlamamasıdır. İnsan kendisiyle her zaman iyi anlaşmalı. Herkes gidiyor, insanın kendisi kalıyor yine kendisiyle. Bizi dışlayan, yargılayan kişilerle muhattap olmamak, engellemek, silmek, bizi incitmelerine firsat vermemek, onlarla bir araya gelmemek en doğrusudur. İnsan ne kadar güçlenirse güçlensin o günlere gittiğinde buruk oluyor. Sevmiyorum onları kibirli, hikayesini bilmediği kişiyi kafasına göre itham edeni, acımasız olanı sevmiyorum. Anlamak yerine, yardım etmeye çalışmak yerine itip kakanı, kibirle bakanı sevmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet kaldım. Haksız yere yargılandım, hiç suçum olmadığı halde hem de.. Olayın benimle hiç ilgisi olmamasına rağmen hem yargılandım hem de dışlandım. Sonra pişman olundu hatalarının farkına vardılar. Özürde dilendi ama o geç kalındı ki o özür için. Çünkü benim için bir anlamı kalmamıştı. Şimdi hayatımda sadece öylesine varlıklar.. Diledikleri özür gibi hiç bir anlam ifade etmiyorlar benim için...
Dışlandığımı hatırlamıyorum ama çok kez yargılandığım oldu. İyi ki de yargılanıyorum. İnsan yargılanınca bazı yanlışların farkına varabilir ama egosu 1040 olanlar bunu bir saldırı zannedip sözde hadlerini bildirmeye çalışıyor, oysaki kendilerini rezil ediyorlar haberleri yok. Olgun bir insan bunu yapmaz. Gereksiz yargıya da sükunetle mukabelede bulunulur.
Dışlanmak hayır ama boş boş yargılandığım olmuştur. Bazı insanların tanımadığı insanları eleştirme ve kafasında kurduğu saçma sapan fikirler doğrultusunda, yargıladığı insanlar var. Heh işte, beni daha tanımadan hakkımda fikir sahibi olduklarını sananların, yargılamalarına maruz kaldım.
Hayır, hiç maruz kalmadım. Bunun olmasına izin vermem. Dışlanacağım bir ortama zaten hiç girmem. Çevremdeki insanlar tarafından sevilen birisiyimdir zaten. Onlar beni dışlamayı ya da yargılamayı akıllarından bile geçirmezler.
İkisine de maruz kaldım ve hatta kalmaya devam ediyorum. Başlarda içime atar kafaya çok takardım baktım bana zararı oluyor. Bende aynısını onlara yapmaya başladım ve geri dönüşünü almak aşırı keyifli oldu. Bana taş atana çiçek atacak kadar enayi değilim kimse kusura bakmasın.
bir dönem evet herkes bilip bilmeden yargıladı eleştirdi ben naptım kafamı çektim keyfime baktım dünyada kimse umurumda olmadı o günden sonrada pek umurumda değil
Evet kaldım lise 1. sınıfta dışlanma hissettim, ki öyleydi de, sonra kendim takılmaya karar verdim zaten, tamamen anlaşıcağım tipler değildi, son döneme doğru kendimi ayırmakla en doğru karar verdim, tabi ilk sınıf olunca böyle şeyler yaşanması normaldii.
O kadar çok ki.. Hayatım bunlarla geçti diyebilirim. Ama iyi ki yaşadım. Yaşadıklarım sayesinde bu kadar bilinçli ve tecrübeliyim insanlara, hayata karşı. Belki de yaşadıklarım sayesinde insanlara yardımım dokunuyor. Hatalarımız, kusurlarımız ve yaşadıklarımız olmadan hepimiz aynıyız aslında ๑
Evet , bir çok kez.. Hatta öyle ki , sevildiğimi sandığım insanlar tarafından yargılandım ya da suçlandım hep.. Bu da birazcık dışlanmama neden oldu.. Ama olsun.. Düşe kalka öğreniyorum herkes gibi..
Dislanmadm ama annem tarafından sevgilim olduğu için yargılandım istemiyor olsun, herşeyi büyüten biri ama benim de bir kalbim var. Her neyse büyüklerimize göre ters bir durum heralde , aramiyo da beni üç haftadır vs öyle.
Kimseyi yargılamam kişi ya hasta ya psikolojik sorunları vardır ya da aşırı kötü bir insandır kınamak kimsenin haddine değil döner dolaşır bizi bulur etme bulma
10 sevgilimle gankbang yapacaktık allahım düşündükçe üzülüyorum hepsi beni bıraktı birbirlerini * başladılar bari emeyim dediklerim yok onu em diye diye dışladılar beni bence ardanın altında çıktı bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hep😢nasıl ayakta duruyorum şaşıyorum bazen sinir krizi geçiriyorum intihar etme isteği geliyor
Yargılanmak kadar kötü bir şey yok hele hele insanın kendini yargılaması... bende o problem var hatalarım da kendime kızıyordum şimdi dost olmaya çalışıyorum ama bir nebze