Hani böyle kapak arkalarında veya bir promosyonlarda tek kullanımlık şifre verirler. Sonrasında mutlu eden bir şeyin kapısını açar.😄
Sizin için bu terime uyan insanlar nasıldır?

Çok kırılgan, naif, ince ruhlu insanlar bence tek kullanımlık şifre gibi olabilirler. Tabii bu kullanım şekline de bağlı bir durum.
Böyle bir insanı bir kere kırdıktan sonra zaten kendini bir odaya falan kapatır sonra ara ki bulasın.
İkinci bir deneme yapmak için aynı yerde bulamazsın zaten.
Bir diğer tek kullanımlık şifreye benzeyen insan türü de belalılardır.
Bu kişilere bir kere yaklaşıp yanlış yaparsanız kalan ömrünüzü bu yanlışın bedelini ödeyerek geçirebilirsiniz.
Haliyle tabii ki ikinci bir şans için fırsatınız bile olmaz.
Bu iki seçenekteki kişiler de biz oluyoruz.😄
#Cassie
Çok güzel açıkladın😌
Teşekkürler 😌
Selamlar Kardo,
Ben soruyu pozitif yönde değerlendireceğim. Belki yanlış anlamış olabilirim. Benimde var böyle arkadaşlarım. Öyle bir anda çıkıp gelirler ki sanki yolda para bulmuş gibi olabilirim. O an bütün sıkıntılarımı unuturum. Benim için bir kapı açmış olurlar. Mutluluğuma mutluluk katar bu insanlar.
Aleyküm selam kral. Doğru anlamışsın kral ben de o anlamda sordum.,👍
Cevap
2Cevap
İlk başta soruyu okuyunca negatif algıladım görüşlerden anladım güzel bişeymiş 😄
Samimi olduğum arkadaşlarım ama tek kullanıp atılmalılık değil, şifresini kalbimin en güzel köşesinde saklarım 🌺
Sen karadenizlik ve... biri daha konuşurken mutlu olduğum insanlarsınız 😄
İsimsiz kahraman kimmiş 😄
Üzün zamandır böyle insanlar yok yanımda. Eskiden verdi dostlarım onlardan Türkiye gitdi☹️ kaldım ben yanlız:((
Yalancı, iki yüzlü
Pozitif anlamda kız
kendine ait çizgileri olmayan..
Sorundan bise anlamadım amca yha
Çapkın insanlar dfkdjs
Mız mız çıt kırıldım insanlar.
Sözünün eri kişiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?