Kişilik & Karakter Ne zaman kanatlanırım? ϻerii_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 📍 Redbull içtim kanatlanmayı bekliyorum kankalarım. Ne zaman kanatlanırım? Ne zaman kanatlanırım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Şimdiye kadar kanatlanmış olman gerekiyordu oysa ki. 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Görüş yazan arkadaşların zekasına hayran kaldım..Böyle mizahi amaçlı eglencesine sorulmuş bir soruyu bile ne güzel katletmişler..Redbull'un üstüne birde tavuk kanat yersen.. ancak o zaman kanatlanırsın canım benim 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sırtına redbull dövmesi yapıp bir süre sıcak suda beklet çıkmaya başlar kanatların ama arada sualaman gerekiyo 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Birisi tarafından öldürülünce. Hani yapıyorlar ya twitter da falan. 0 11 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Tövbe de be Yorumla _Zuen_ +1 yıl töbee töbee ama sen bu soruyu sil kötü şans getirir :d Yorumla ϻerii_ +1 yıl Uğursuz musun jfkf Yorumla _Zuen_ +1 yıl belki de :d Yorumla ϻerii_ +1 yıl Gece gece tövbe ya jdjkd Yorumla _Zuen_ +1 yıl foton falan varsa ben birleştiririm kanatlarla :d şakası bile kötü ne bilim bi an akılma geldi :/ Yorumla ϻerii_ +1 yıl Abicim senin aklına hep böyle şeyler mi gelir kfkf Yorumla _Zuen_ +1 yıl her zaman en kötüsünü düşünürüm :d Yorumla ϻerii_ +1 yıl Enerjimi emme aman jfj Yorumla _Zuen_ +1 yıl peki nur içinde yat :d Yorumla ϻerii_ +1 yıl Ay gittt jfjd Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birazdan kanatlanırsın kankası az kalmış son 30 saniye 0 10 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Çok heyecanlıyım Yorumla ϻerii_ +1 yıl Hanımefendi knkam bi bakar mısınz Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Buyrun hanımefedi meri kankam Yorumla ϻerii_ +1 yıl Uyucak mısın ne zaman uyursunn Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 2 yi bulur uyumam ya noldu ki 🤣 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Aşk sorusu açıcam da sıkıldım azucuk eğlenek diyecektim, beraber şunların manitaları var mı tahmin edek veya eşleştirek diyecektim beraber hahsmfdj Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Mükemmel bir fikir Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hadi yapalım hahahshshs Yorumla ϻerii_ +1 yıl Dur takip edem seni Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl tamam bende Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl O ince bel kıvrımlı zarif şekilli kalça düzgün bacaklarnla kanatlanmasanda olur 😎 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Alkol alırsan kanatsız da uçabilirsin ahsh keyifli geceler.. 😄 0 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Benim vardı kanatlarım ama kırdılar. Bende artık süpürgeme biniyorum 😉 0 0 Yorumla
Yeniumut Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Alkol al kanatlanirsin lakin fazla olmasın yoksa bu seferde çakılırsin 😀 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Camdan aşa atla spaydırman misali çıkar öyle belki kanatların 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aybaşı kanatlıpedi takınca kanatlanırzın a ön a uçmayaçalışma😆😆😆😆 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. be kadar sacma bir sorun vaaaar 0 1 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Kıskanç 🤪 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Redbull artık kanatlandırmıyormuş. 0 3 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Üzdün Yorumla Rose2113 +1 yıl İçen herkes kanatlanıp uçunca, yerde insan kalmamış. Yorumla ϻerii_ +1 yıl Tüh be Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı. İçine votka da koy kanatlanırsın 0 6 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Votkam yokk Yorumla Brooklyn88 +1 yıl Votkasız redbull yumurtasız melemen gibidir 😎 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Nerde bulak agaa şu saatte Yorumla Brooklyn88 +1 yıl Bu saatte 50km yol yapmışlığım var. Sen niyeti boz yeter ki 😂 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Yoo ben böyle iyiyim kalsın ahsjj Yorumla Brooklyn88 +1 yıl O zaman yemek sepetinden kanat sipariş et açık kebapçı vardır illa ki 😅 nefsini körlersin 😝 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Vodkasiz cikmiyor kanatlar 0 8 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Haram bro Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl Kanatlari unut :( Yorumla ϻerii_ +1 yıl Üzdün Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl Napabilirimmm :( :( Yorumla ϻerii_ +1 yıl Ağla Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl Yok be senin yerine votkalari ben yuvarlarim kanatlari da sana veririm Yorumla ϻerii_ +1 yıl Anlaştık Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl Tamam hesabi da gondericem 😄 Yorumla
MüslümElPadre Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl 7 Redbull iç direk çıkıyor 0 7 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Valla mı Yorumla MüslümElPadre +1 yıl Dene ama yanın da biri olsun Yorumla ϻerii_ +1 yıl O niyeee Yorumla MüslümElPadre +1 yıl Ambulans gerekebilir:) Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ölersin yapma Yorumla MüslümElPadre +1 yıl Yapmaz zaten şaka olduğunu anladığını düşünüyorum Yorumla ϻerii_ +1 yıl @ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ahahha Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bak şu an kanatlanmış uçuyorsun shshsj 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Bir ömür boyu beklersin 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç para bir redbull be. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bekle bekle çok kanatlanırsın sen. 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 769 cevap paylaştı. Gel hemen kanstlandiriyim djdjdjdj 0 0 Yorumla
Misty-Eyes Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Öldüğünde 0 1 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Tövbe de bee Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Birazdan 0 2 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Ee tamam Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl şu an uçuyorsun Yorumla
Mina6373 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Biraz daha beklemen lazım 0 1 Yorumla ϻerii_ +1 yıl He tamam bekliyorum o zaman ben Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kanatların olunca 🤗 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı. Üç vakte kadar 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. 10-15 dakikaya 0 0 Yorumla
karınca_ Takip Et Xper 2 Yaş: 101 +1 yıl Ya heyecanlanırsan 0 4 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Hayırlısı Yorumla karınca_ +1 yıl Kanatlanacağına inanıyormusun yani🤭 Yorumla ϻerii_ +1 yıl Ya kanatlanırsam Yorumla karınca_ +1 yıl Uçuşa geçersin 🙂 hepimizi gök yüzünden izlersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Şimdiye kadar kanatlanmış olman gerekiyordu oysa ki.
Görüş yazan arkadaşların zekasına hayran kaldım..
Böyle mizahi amaçlı eglencesine sorulmuş bir soruyu bile ne güzel katletmişler..
Redbull'un üstüne birde tavuk kanat yersen.. ancak o zaman kanatlanırsın canım benim 🤣🤣🤣
Sırtına redbull dövmesi yapıp bir süre sıcak suda beklet çıkmaya başlar kanatların ama arada sualaman gerekiyo
Birisi tarafından öldürülünce. Hani yapıyorlar ya twitter da falan.
Tövbe de be
töbee töbee ama sen bu soruyu sil kötü şans getirir :d
Uğursuz musun jfkf
belki de :d
Gece gece tövbe ya jdjkd
foton falan varsa ben birleştiririm kanatlarla :d şakası bile kötü ne bilim bi an akılma geldi :/
Abicim senin aklına hep böyle şeyler mi gelir kfkf
her zaman en kötüsünü düşünürüm :d
Enerjimi emme aman jfj
peki nur içinde yat :d
Ay gittt jfjd
Birazdan kanatlanırsın kankası az kalmış son 30 saniye
Çok heyecanlıyım
Hanımefendi knkam bi bakar mısınz
Buyrun hanımefedi meri kankam
Uyucak mısın ne zaman uyursunn
2 yi bulur uyumam ya noldu ki 🤣
Aşk sorusu açıcam da sıkıldım azucuk eğlenek diyecektim, beraber şunların manitaları var mı tahmin edek veya eşleştirek diyecektim beraber hahsmfdj
Mükemmel bir fikir
Hadi yapalım hahahshshs
Dur takip edem seni
tamam bende
O ince bel kıvrımlı zarif şekilli kalça düzgün bacaklarnla kanatlanmasanda olur 😎
Alkol alırsan kanatsız da uçabilirsin ahsh keyifli geceler.. 😄
Benim vardı kanatlarım ama kırdılar. Bende artık süpürgeme biniyorum 😉
Alkol al kanatlanirsin lakin fazla olmasın yoksa bu seferde çakılırsin 😀
Camdan aşa atla spaydırman misali çıkar öyle belki kanatların
Umarım yakın zamanda kanatlanırsın :D
Kanadını kırdıklarında
Aybaşı kanatlıpedi takınca kanatlanırzın a ön a uçmayaçalışma😆😆😆😆
Biraz çalkala kendini bağırsaklarda calkalanmasi gerekiyor!
be kadar sacma bir sorun vaaaar
Kıskanç 🤪
Redbull artık kanatlandırmıyormuş.
Üzdün
İçen herkes kanatlanıp uçunca, yerde insan kalmamış.
Tüh be
İçine votka da koy kanatlanırsın
Votkam yokk
Votkasız redbull yumurtasız melemen gibidir 😎
Nerde bulak agaa şu saatte
Bu saatte 50km yol yapmışlığım var. Sen niyeti boz yeter ki 😂
Yoo ben böyle iyiyim kalsın ahsjj
O zaman yemek sepetinden kanat sipariş et açık kebapçı vardır illa ki 😅 nefsini körlersin 😝
Vodkasiz cikmiyor kanatlar
Haram bro
Kanatlari unut :(
Üzdün
Napabilirimmm :( :(
Ağla
Yok be senin yerine votkalari ben yuvarlarim kanatlari da sana veririm
Anlaştık
Tamam hesabi da gondericem 😄
7 Redbull iç direk çıkıyor
Valla mı
Dene ama yanın da biri olsun