Hayatımdan vazgeçmek üzereyim?

merhaba, öncelikle nasılsınız umarım iyisinizdir.21 yaşındayım okumuyorum çalışıyorum bir inşaat firmasında muhasebe vb işlerle uğraşıyorum balık burcuyum sorunlarıma gelecek olursak umutsuzu sürekli karamsarım ve ekseriyetle mutsuz hissediyorum kendimi geliştirmeye dair hiç bir şey yapamıyorum lise hayatımda böyle geçti ve böyle şeyler yaşadığımdan dolayı etrafımda kimse kalmadı bir kişiyle sevgili oluyorum soğuyorum ama kötü niyetli veya kötü oldumuda düşünmüyorum çünkü kimseye zarar vermedim yani veremem de zaten çünkü genelde korkak bir insanım geleceğim için sürekli kaygılar çekiyorum ama bunun yanında çalışma azmi geleceğine dahada tembelleşiyorum etrafımda kimsem kalmadı herkes gitti benim hatam var mı yok mu bilmiyorum dürüst bir insan değilim sürekli yalan söyleme ihtiyacı duyuyorum kendimi davranışlarımla yüceltmiyorum laflarımla yüceltiyorum bir kaç kez psikoloğa gittim ama onada yalan söylüyorrum yapamıyorum burada yazarken daha rahatım sanki ne yapmalıyım benim gibi yalancı aşşağılık bir insan yaşamayı hak ediyormuyum kendimi çok kirli hissediyorum sanki okyanuslarda yıkansam geçmicek gibi kendimi kendime aklayamıyorum ben köütüyüm galiba eğer umursanırsa devamını yazabilirim çünkü ben o kadar kötüyüm ki bir günah bir kir gibiyim. ben iyi bir insan olmak sevilmek saygı duyulmak istiyorum bir yardım elinden başka hiç bir isteğim yoktur
Hayatımdan vazgeçmek üzereyim?