+1 yılSezgiler konusunda herkesin sezgisi bir olmuyor. Ben de bu tarz sorular soruyorum bazen canım sıkılınca soruyorum tahminlerimin çoğu tutmuyor 😄 Maksat zaman geçsin diyip soruyorum atıyorum bir şeyler yanlış çıkıyor. Sezgilerim beni bazen yanıltıyor bazen de doğruyu bulmamı sağlıyor, bunu sadece burası için demiyorum hayat için de geçerli. Hayatta sezgilerimizden yola çıkarak bir sürü karar alıyoruz sözler sarf ediyoruz kimisinden yanılıyoruz kimisinde de tam isabet öngörülerde bulunuyoruz. Sezgileriniz bakalım ne söylüyor, merakla bekliyorum.
014 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen ben normalde mantıktan yana bir insanım ama bazen sezgilerim devreye giriyor. Burada da keyfi böyle sorular soruyorum, genelde sezgilerim tutuyor gibi ama tabi buda benim hoşuma gidiyor.
Soran+1 yılŞimdi yazdıklarından dolayı etkilenmek istemiyorum sezgi olarak, sonra sana yazayım bir şey sezersem.
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılBi boşluk hissi var sende de. Bulmaya çalışıyorsun ama daha başarılı olamamışsın. Huzursuz ediyor bazen seni. Sanki tek başına halledebileceğin bir şey değil. Bunu zamanla anlarsın o boşluk dolunca, tamam işte buymuş eksik olan dersin. Biraz zamana ihtiyacın var. Emin adımlarla ilerlemeyi dene.
- +1 yıl
Doğru valla güzel tahmin eline sağlık
Soran+1 yılBi sezgi yorumuda senden alsaydık bari. 😄
- +1 yıl
Pek iyi değilim tahmin konusunda ama seni kırmayayım 😄 Tez canlı birisin, sabırsızsın istediğin şeyler hemen olsun istersin ve bu bazen başına iş açar. 1.62 boyunda siyah saçlı birisin ve kendini bu halinle seviyorsun.
Soran+1 yılTahmininden biraz daha uzun boylu biriyim. Kahverengi saçlarım var ve o kadar koyu değiller. Sabırsız biriyim ama her konuda değil. Çok beklemeyi sevmem ama gerektiği zamanda sabretmeyi bilirim. 😊
- +1 yıl
Çoğu tutmadı tekrar bıraktım ben bu tahmini olmuyor 😄
Soran+1 yılHissetmeye çalış, kafadan atma.
Soran+1 yılO zaman bence olacak.
- +1 yıl
Haklısın, başka tahmin soruna denk gelirsem artık şansımı orada denerim sayın gizli 😄
Soran+1 yılPeki. 😊
- +1 yıl
☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılSöyle bakayım geç kaldım ama olsundu :D 2 günlük körpe soru sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatı yaşamayı seven, eğlenmeyi seven birisin. Gereksiz stresleri sevmiyorsun, sana bu durumu yaratabilecek insanlardan uzak duruyorsun. Hayatı biraz hızlı yaşıyorsun. Seni baya etkileyen bir üzüntün olmuş ya da olacak diye tahmin ediyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler, doğru sayılır.
Soran+1 yılRica ederim.
+1 yıl"sezgilerim" kelimesini ısrarla "sevgililerim" diye okuyorum. Kör oldum galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan anlamışsın işte, demekki kör değilsin.
+1 yılDüşün bakalım iyice ve söyle.
017 Yorumla
Soran+1 yılBi boşvermişlik sende de var. Hayatında olmasını istediklerin var ama bunları dışarı yansıtmıyorsun. Daha çok dışarıya vurdumduymaz, kafasına göre takılan biri gibi gözüküyorsun, umursamaz gibi. İçinde daha fırtınalısın. Biraz risk alabilen bir tipsin ama değecek diye düşünmen lazım.
- +1 yıl
Neye değecek diye?
Soran+1 yılRiski almaya.
- +1 yıl
Bravo tebrik ederim :D iyisin...
Soran+1 yılSabah sabah yorum yaptım ama tutması sevindiriyor. 😄
- +1 yıl
Tünaydın :D ne güzel ne güzel
Soran+1 yılSabah şu an bana göre.
- +1 yıl
Zaten sabah değil mi :D
Soran+1 yılTünaydın yazmışsın, sana öğlen demekki dedim. 😄
- +1 yıl
Kadınlar gününü kutlar saygılar sevgiler naklederim :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İnce düşünceli insan. 😄
- +1 yıl
Bu gün çok ince düşünüyorum şiir bile yazabilirim :D
Soran+1 yılŞiir seven birine yaz hemen o zaman, ilhamın boşa gitmesin. 😄
- +1 yıl
Çok kıskançsın :D
Soran+1 yılNe alaka ya? 😄
- +1 yıl
Seni gidi seni :D
Soran+1 yılSadece gülebilirim buna. 😄
+1 yılDene bakalım..
#Vesselam03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceli birisin. Dikkatlisin. Kız çocuğun var ya da olacak senin bence. Hayatta bazı şeylere gülüp geçmeyi bilen birisin. Çok seni rahatsız eden, huzursuz eden bir şey yok hayatında.
- +1 yıl
Güzel 👍
Soran+1 yıl😊
Acaba benim hakkımda, sezgileriniz ne söyler.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorgun ama dik durmaya çalışan birisin, belli etmemeye çalışıyorsun. Duygusalsın.
Soran+1 yılÖyleyse iyi. 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok merak ettim lan yapsana jfjsjd
07 Yorumla
Soran+1 yılYapamam.
Soran+1 yılObjektif olmaz.
Soran+1 yılGüvene çok önem veriyorsun ama kendin çokta güvenilir biri değilsin bence. Yaşanmışlıkların var ve bu yüzden boşvermişliğin de var. Herkese her şeyi belli etmeyen bir tipsin.
Soran+1 yılDoğrudur.
+1 yılSöyler misin bakalım😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı şeyleri ardında bırakmışsın ama bazen merakta etmiyor değilsin. Halinden genel olarak memnunsun. Monotonluk seni sıkıyor.
- +1 yıl
Doğru. Peki eski flörtüm hakkında bi şey seziyor musun 😅
Soran+1 yılşu an sezebilecek durumda değilim. 😄
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ne söylüyor haydi şansımızı bir deneyelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİstikrarı seviyorsun. Bir şeylerle uğraşıp, işe yaramak hoşuna gidiyor. Takım adamı derler ya o tiplerdensin. Arada bir gözünü karartabiliyorsun.
+1 yılNeler söylüyor merak ettim 😀
012 Yorumla
Soran+1 yılSeni derinden etkileyen bir şey olmuş ama maskelemeye çalışıyorsun sanki.
- +1 yıl
O kadar bellimi 😅
Soran+1 yılBilmem benim ki histi.
- +1 yıl
Başka ne hissediyorsun
Soran+1 yılHissetmeye çalışayım biraz. 😄
- +1 yıl
Çalış bakalım biraz 😅
Soran+1 yılSenin anlaşılmaya çok ihtiyacın var ya. Anlatmaya da çok ihtiyacın var sanki ama herkes olmaz.
- +1 yıl
Galiba da. Beni kimse anlamaz bende kimseye anlatmaya çalışmam 😊Neyse teşekkür ederim
Soran+1 yılUmut her zaman vardır. 😉 Rica ederim.
- +1 yıl
Benim için yok 😊
Soran+1 yılÇok emin konuşma.
- +1 yıl
Peki 😀
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Dene bakalım
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar agresif yazsan bile içinde çok yumuşak bir karaktere sahipsin ama sana yaklaşmasını bilene. Herkese kendini açan biri değilsin. Kolay yanastirmiyorsun.
Soran+1 yıl😄
Bakalım doüru çıkıcak mı
04 Yorumla
Soran+1 yılSinirli birisin. Kıskançsın. Annene daha düşkünsün. Gemileri bir anda yakacak bir karakterin var sanki.
Soran+1 yılİyi bari. 😄
+1 yılSöyle bakalim doğru çıkacak mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBeklediğin, olmasını ya da gelmesini istediğin bir şey var. Kırılmışsın, biraz kendini geri çekmişsin genel olarak.
- +1 yıl
Bazı şeylerden elimi eteğimi çektiğim doğrudur 😏
Soran+1 yılBazen bazılarına bu iyi gelir.
- Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSabırsızlıkla bekliyorum desem
028 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlı, meraklı, konuşkan birisin bence. Bazı kişileri sinir etmeyi seven bir yanında var, hoşuna gidiyor sanki. Bazende oturup çok olgun bir şekilde insanlara fikir verebiliyorsun ama işine gelirse.
- +1 yıl
Eksik ama bir iki isabetli
- +1 yıl
Araştırmayı seven aşırı meraklı ve yerinde duramayan biri ile mi konuşuyorum
Soran+1 yılAraştırmayı severim, meraklı sayılırım bu yüzden. Yerimde duramamak da duruma göre değişir.
- +1 yıl
Var mısın düelloya
Soran+1 yılBilmem. 😄
- +1 yıl
Bekliyorum
Soran+1 yılBilmişlik taslamayı seviyorsun bence.
- +1 yıl
Senin kadar değil madam
Soran+1 yılSeninle ufak çaplı zıtlaşabiliriz dememe bile gerek kalmadı. 😄
- +1 yıl
O kadar yani
Soran+1 yılHııı o kadar.
- +1 yıl
Biliyor musun
Soran+1 yılNeyi?
- +1 yıl
Merak uyandırıyorsun
Soran+1 yıl😄 Oluyor arada öyle şeyler.
- +1 yıl
Bakıyorum hoşuna gidiyor 😏
Soran+1 yılOnunla alakalı değil. Mutluyum, o zamanlar gülmeyi seviyorum, birazda şakaya vurmayı.
- +1 yıl
Hmm bu huyunu sevdim
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılSor.
- +1 yıl
Profil resmine tıkladığın da sağ üst köşede 🙎+ butonu var mı
Soran+1 yılValla bu uygulamaya telefondan Google'da site ismi yazarak giriyorum. Bilgisayar veya uygulamadan değil. O yüzden daha açık konuşmalısın bence.
- +1 yıl
Ekleyebilirsin diyorum mahsuru yok ise 😏
Soran+1 yılKararsız kaldım.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🤭
Soran+1 yılRica ederim.
+1 yılEyvah eyvah
05 Yorumla
Soran+1 yıl😱🤔
- +1 yıl
Hadi 🙂
Soran+1 yılKomik birisin bence. Ama aynı zamanda duygusalsın da. Seni üzen şeyler olmuş. şu an toparlanma evresindesin. Sevdiklerini mutlu görmek senide mutlu ediyor. Fedakarsın yani.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılRica ederim. 😊
Anlat şu an nası biruh halindeyım
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelisin. Ne yapsam diye düşünüyorsun. Canın sıkılmış. Düşüncelerden dolayı uyuyamamışsın.
Soran+1 yılYok be. 😄
Dene bakalım
05 Yorumla
Soran+1 yılHüzünlü bir durumdasın. Tutunacak bir dal arıyor gibisin. Kendini mutlu etmeye çalışıyorsun ama şu an ruh haline bakılırsa mutlu sayılmazsın. Çabalamaya devam et.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 anca bu kadar olur işte tutmadı vursaydın öldürmeye daha iyidi tutunacak dalım yokmuş dal arıyormussum içeride tamı tamına 4 tane dal var tutunmaya ruh halimi görsen inanmazsin kendimi mutlu etmeye çalışıyor musun mutluluğuna zevkime daha fazla katıyorum mutluyum şükür 🤗 her ne isteğim vardiysa okadarindan daha fazla mutluluk yaşadım yaşıyorum benim sahib olduğum her bir şeye inşallah Allahim herkes verir hayatımda her bir şey için oluyo söz konusu. her zaman tutacak değil ya bidahaki sefere artık
Soran+1 yılGüncellememi okusaydın keşke. Müneccim değilim zaten, öyle bir iddiamda yok. Burada kafamıza göre takılıp, eğleniyoruz. 😉 Çok ciddiye almışsın gibi yorum yapmışsın. Neyse sıkıntı değil. Tabikide tutmayacak birilerinde. 😄
Soran+1 yılDallarına bakarak gülmeye devam o zaman. 😉😄
+1 yılBuyrun bekliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSorgulayan bir insansın. Seviyorsun yani bunu. Sabredip beklediğin şeyler var. Biraz canını sıkıyor bu durum.
- +1 yıl
Sezgilerin güçlü, tebrik ederim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılhadi bakalim merak ettim ^.^
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarla tanışmadan önce önyargı ile bakılan birisin. Tanıyınca daha iyi olduğunu düşünüyorlar. Aslında sende içten içe neden böyle düşünülüyor diye içerliyorsun bence.
+1 yılBir dinleyelim.. :))
09 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceli birisin. Bir sürü insan arasından bir kişiyi gözünle seçebilecek kadar çok iyi tanıyorsun ve seviyorsun bence ya da zamanından öyle biri varmış da aklın onda kalmış gibi.
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun kimsin sen😄
Soran+1 yılBilmiyorum, tanımıyorum ki seni.
- +1 yıl
Bir kişiyi seçme konusunu anlamadım 😂
Soran+1 yılYa o kadar iyi tanıyorsun, iyi benimsemişsin gibi algıla sen onu.
- +1 yıl
Benimsediğim bir durum yokki orayı salladın sanki :))
Soran+1 yılYa ne diyim şimdi sana. Kahvaltıma odaklıyım şu an. 😄 Adapte olamam. 😄
- +1 yıl
Afiyet olsun 😄 tm midene odaklan
Soran+1 yıl😄
- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılDene bakalım
011 Yorumla
Soran+1 yılÖnplana çıkmayı, göze çok batmayı seven biri değilsin. Güvende hissetmek senin için önemli, bulunduğun ortamda ve kendini rahat hissetmen. Samimi çevrene karşı muhabbetin iyi ama samimi değilsen çok muhatap olmayı da tercih etmiyorsun.
- +1 yıl
Oo cidden doğru tespitler bunu beklemiyordum
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
Peki kendi içimde nasıl biriyim bunu bilebilir misij
Soran+1 yılHissetmem lazım. Deneyeyim ama ne kadar tutar bilmem. Bence eksiklik hissediyorsun. İstiyorsun ki böyle seni heyecanlandıracak ve iyi hissettirecek bir şeyler olsun ama aynı zamanda samimi ve içten olsun, öyle sahte şeyler olsun istemiyorsun. Biraz ayakların yerden kesilsin istiyorsun.
- +1 yıl
Bı kısmı tutmuş olabilir. Hayatın gerçekliğini çok acı bı şekilde yaşadığım için belki farklı, heyecan verici beni gerçeklerden uzaklastiracak şeyler istiyorumdur...
Soran+1 yılBence çok yalnız kalma, yalnızlık bağımlılık yapıyor resmen, sonrasında insanlara tahammül etmek istemiyorsun ve hayatına kimseyi almak istemiyorsun, kimseyle uğraşmak istemiyorsun. En iyisi biraz kafanı dinle, sonrasında insanlara şans vermeyi dene.
- +1 yıl
Evet bağımlılık yapıyor ve bu çok kötü bı durum. Düşünsene hayatına birini almak istiyorsun ama yalnız olmaya o kadar alismissin ki biriyle nasıl ilişki kurulur unutuyorsun bunun için uğraşmak bile istemiyorsun kötü
Soran+1 yılAynen. Aman uğraşamam, dertsiz başıma dert alamam kafasına giriyorsun. Bu durumdan çıkmak için karşı tarafın biraz ısrarı lazım, çabası lazım ki bu devirde de kimse o kadar uğraşmıyor kolay kolay.
- +1 yıl
Evet bu devri hiç sevmedim ben zaten. Kimse kimseyi bekleyemiyor ugrasamiyor ne bilim ya olmuyo bazen hayat umut etmenin doğru olmadığını gösteriyor belki de
Soran+1 yılTahammülsüzlük çok maalesef. Alternatif çok diye düşünülüyor ama herkesle kurulan ilişki bir olmuyor, herkesle aynı frekansı yakalamak kolay olmuyor. Bazen birini bir yıl tanırsın ama uzak gelir, bazen birini bir aydır tanıyorsundur ama sanki uzun yıllardır seni tanıyor gibidir, leb demeden leblebiyi bile anlar vaziyete gelir. Böyle ilişkilerin, böyle insanların kıymetini bilmek gerekir. Gözünün içine bakınca, ses tonundan vs iyi misin kötü müsün anlayan kişinin kıymetini bilmek gerekir. İnsan bazen öyle şeyler yaşıyor ki evet senin dediğin gibi umut etmek, hayal etmek veya bir şey için sabretmek istemiyor.
+1 yılSule
03 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk duygusallaşan birisin. Biraz mesafelisin, hemen herkesle samimileşmiyorsun.
- +1 yıl
3'de 3
Soran+1 yıl😄👍🏻
+1 yılYap bişiler
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşvermişsin. Çok takmışsın zamanında. Boş olduğunu anlamışsın. Kafama göre tavrına bürünmüşsün.
- +1 yıl
Agaa müneccim
Soran+1 yılAbartmayalım. 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılNe söylüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatın genel manada belli bir rutinde sorunsuz ilerliyor gibi ama sanki senin içinde bazı şeyler eksik gibi geliyor sana.
- +1 yıl
İyi dedin kral
Soran+1 yıl😄👑
+1 yılEvet dinliyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok bir şey hissedemedim ama sanki ya sevdiğin birinden ayrılmışsın ya da ayrılmak üzeresin gibi geldi bana.
- +1 yıl
Hoslandigim biriden anlasamadigim icin konusmayi kestik dogru birkac gun oldu
Soran+1 yılAnladım. 😊 Hakkında hayırlısı...
- +1 yıl
Nasil bildin cok iyi ya baska tahminlerin var mi
Soran+1 yılAnlık bir his sadece. Seni üzecek biridir o bence. Çokta umursayan biri değil gibi, belki gözünü boyamak istiyor olabilir sadece. Sen daha çok değer veren tarafınsındır. Bunlar çokta hislerim değil yani. Hissedersem yazarım.
- +1 yıl
Kendini akilli sanan birisiydi diyelim aynen oylee
Soran+1 yılboş ver o zaman yol vermen iyi olmuş.
+1 yılDeneyelim 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşvermiş gibi yaşıyorsun, en azından dışarıdan öyle görünüyorsun ama hiçte öyle değil. Sadece ağır geliyor bazı şeyler sana. Bu şekilde baş ediyorsun.
- +1 yıl
😊
Sadece bir gülümseme bırakıyorum bu yoruma. Teşekkür ederim
+1 yılEvet
03 Yorumla
Soran+1 yılYorulmuş gibisin şimdiden ama hedefler koymaya başlamışsın kendine, ne yapmak istediğini düşünüyorsun ve yakında harekete geçmek istiyorsun.
- +1 yıl
Vaay
Soran+1 yıl😊
- Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak iyisin ama gözünden çok bir şey kaçmıyor gibi, kurnazsin biraz.
- +1 yıl
Doğru alxmsşlcs
Söyleyin
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarınla takılmayı çok seviyorsun. Uyumlusun. Mutlusun şu an ki durumunda.
Söylemiyorsunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz birisi gibisin, gamın kederin yok gibi ama aslında öyle değil. Sende maskeleyenlerdensin. Etrafa belli etmek hoşuna gitmiyor çünkü herkesin seni bilmesini istemiyorsun, anlayacağını düşünmüyorsun.
Soran+1 yılBaşkalarının seni anlayacağını düşünmüyorsun dedim. Yanlış okudun ya da anladın sanırım?
Soran+1 yıl😊
bekliyorumm
03 Yorumla
Soran+1 yılKoyu kumral birisin diye hissediyorum. Yeşili bol bir yerde yaşıyorsun. Sevdiğin biri var diye hissediyorum.
Soran+1 yıl😄
Şöyle mesela benim hakkımda hissettiklerini
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları tarafından iyi bir dinleyici olarak düşünülen birisin diye hissediyorum. Sevilen birisin. Kendin herkese her şeyi anlatmıyorsun ama.
Soran+1 yılÇelişiyor dediklerin sanki.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyrun dinliyorum?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşünen birisin. Her şeyin eksisini artısını vs. Sağlamcısın, çok gözünü karartmazsın. Konfor alanını seviyorsun, çok dışına çıkmıyorsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyelim mi
05 Yorumla
Soran+1 yılAgresif görünen ama ardında fırtınalar saklayan, sırlar saklayan bir yapın var sanki.
- +1 yıl
Bir nevi doğru güzel analiz ama agresifliği kesin baykuş öyle gözüküyor diye dedin dimi jgjbjgjb
Soran+1 yılEtkilenmiş olabilirim. 😄
- +1 yıl
Benimde sezgim güzelmiş 😂
Soran+1 yılAzıcık daha güzelleştir bakalım ne çıkacak?
De bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an değil ama geçmişinde seni etkileyen ailevi sıkıntılar olmuş, üzülmüşsün bu konuda sanki. Gerçekten biri seni benimsesin istiyorsun, sevsin, o zaman sende elinden gelen herşeyi yaparsın diye düşünüyorsun bence.
Bilmem 🤷🏻♀️
07 Yorumla
Soran+1 yılYorulmuşsun ama yoruldum demiyorsun, halen kendini, sınırlarını zorlamaya çalışıyorsun.
Soran+1 yılİnsan bazen olmayanı zorlamamalı, bırakmayı bilmek ya da vazgeçmeyi bilmekte gerekir.
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun her zaman.😊
+1 yılSezgin kim 😀
035 Yorumla
Soran+1 yılYaşamışsın hayatı, iyisiyle kötüsüyle ve bazı dersleri almışsın, bir şeyler oturmuş ve o yüzden bir duruşun var hayata karşı, insanlara karşı. Oturaklı birisin.
- +1 yıl
Bunu kime yazsan tutar 🤣
Soran+1 yılHerkesin oturaklı olduğunu düşünen birisin o zaman.
- +1 yıl
Karar ver ben neyim
Soran+1 yılO ne demek?
- +1 yıl
Herkesin oturaklı olduğunu düşünen birimi yoksa oturalmı bahsettiğin özelliklerden ne var
Soran+1 yılİstersen hayatını dökeyim, müneccim miyim, eğlencesine yazıyorum, ya tutarsa diye. 😄
- +1 yıl
🤣🤣 İnsan enterasan eğlenceli bir atış yapar
Soran+1 yılSana yapmak istemiyorum o yorumu. 😏
- +1 yıl
Sana kıyamadım demek mi bu yoksa ziyan etmek istemiyorum demek mi 🤣
Soran+1 yılNasıl anlamak istersin?
- +1 yıl
Çok naziksin
Soran+1 yılHiç değilim. 😄
- +1 yıl
🤣🤣 Seçimi bana bırakmıştın hani
Soran+1 yılYok merakımdan sordum sadece.
- +1 yıl
Benim gönlüm güzel 😀 kötü düşünemem
Soran+1 yılAyyy kesin öyledir. 😄
- +1 yıl
Sen nereden bileceksin 🤣 çamur atma
Soran+1 yılÇamur mu atmış oldum şimdi? 😱 Bak bu dediğin bile öyle olmadığını gösterir. 😄
- +1 yıl
Evet benim pirpak kalbime neler dedin 😀😀🤣
Soran+1 yılNeler dedim? 😄
- +1 yıl
Pis dedin 🤣 senin kalbin kapkara için fesat dedin
Soran+1 yıl😱 Allah kuru iftiradan saklasın.
- +1 yıl
🤣 Yazılı belge var elimde
Soran+1 yılMahkemeye mi gidelim? 😄
- +1 yıl
Yok 😀🤣 affettim seni insan hata yapar özür dile barışalım 🤣🤣
Soran+1 yılSen özür dile.
- +1 yıl
Tabiki 🤣 özür dilerim oldumu
Soran+1 yılOldu.
- +1 yıl
🤣Sezgilerine hala güveniyor musun
Soran+1 yılGenel olarak güveniyorum ama müneccim değilim. 😉
- +1 yıl
Tövbe estağfurullah 🤣🤣 bana oturan boğa mı dedin sen
Soran+1 yılHayal görmende garip.
- +1 yıl
Kurgu diyelim
Soran+1 yılNeyi amaçlayan bir kurgu?
Söyle bakalım
05 Yorumla
Soran+1 yılKendini bazen soyutlamak istiyorsun. Köşene çekilip olanı biteni kayıtsızca izlemek istiyorsun.
Soran+1 yılİnsan yorulunca bazen köşesine çekilip kendisiyle baş başa kalması iyi geliyor. Kendini sev herkesten önce, kendine değer ver.
Soran+1 yılYok canım niye korkasın? 😄
+1 yıltabi buyrun..
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli belirsiz şeyler var hayatında. Durumları netleşmemiş. Kendini biraz kötü hissediyorsun bu aralar. Hayat devam ediyor diyip biraz daha zorluyorsun kendini.
* şu an sezgilerim pek devrede olmadan yazdım açıkçası. Kusura bakma.
Dene bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılDengeli bir yapın yok sanki, bazen çok mutlu bazen çok mutsuz bi ruh haline bürünüyorsun diye hissediyorum.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar