Bu zamana kadar ki yaşadığım iyi, kötü hiçbir şeyi ölsem de unutmam. İnsan zihni her şeyi hatırlamaya yatkın. Ufak bir detay an itibariyle hatırlamamıza yardımcı oluyor. Beni derinden etkileyen hangi olay için "ölsem de unutmam" dediğimi soruyorsan birkaç can yakıcı söz için diyebilirim bu lafı.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiğim adamin, ben başkasıyla evleniyorum demesini...
İyi niyetimi suistimal eden çok sevdiğim bir devrem vardı askerde. Telefon kullanıyor diye şikayet etmişti şerefsiz beni. Alt devrelerle birlikte ona da jiletle tuvalette derz kazıtmıştım o görüntüyü ölsem de unutamam 😃
Yapılanları ölsemde unutamam sineye çekemem onları kötülüklerini unutamam unutursam zaten kendi öz benliğime en büyük saygısızlığı yapmış olurum. Kendimden nefret ederim o derece unutamam yani zaten unutmakta istemem kinimi hep diri tutmayı severim. Ömrüm boyunca da unutmicam ölsemde unutmam yani ama endişelenmesi gereken kişi ben değilim neyseki onlar çünkü acısı ya bu dünyada ya öteki dünyada onlardan çıkacak acısı benden değil ben zaten yeterince bedelini ödedim gerisini onlar düşünsün onlar çeksin.
sevgilimle bi olay yaşamıştık o zamanki en yakın arkadaşımla aramızın bozuk olduğu bi dönem üzerime aldattı diye iftira atmıştı o da bana gelip "hadi benim yüzüme bakarken utanmadın annemin babamın kız kardeşimin yüzüne bakarken de mi utanmadın" demişti şu an hala sevgiliyiz ama bu dediğini ve o zaman bana değilde o kıza inanmasını hiç unutamayacağım sanırım
olayın başında benim bi yalanım vardı küçük önemsiz bi yalandı kızmaması için söylemiştim ama yalandı işte olay yalanla başlayınca o da geri kalanına inandı onu suçlamadım çünkü en başında yalan söylememesi gereken bendim oturup mantıklı bi şekilde düşününce o da anladı neyi neden yaptığımı ve yapmadığımı defalarca o da ben de özür diledik o sayede barıştık
Annem babama doğum günü pastasının üstüne "Doğdun da ne oldu? Masrafa girdik."yazdırdığı için "Ölsem üstümdeki çimenler unutmayacak!" diyerek trip atmıştı. 🙄
Bir kızı çok sevdim 8 sene boyunca sonra bir gün mesajıma cevap veriyor ama nasıl biliyor musun eriyorum lesmen akşamında diyiyorum ki dünyanın en mutlu insanı benim sabah kalktigimda da engellemisti sabahında da dedim ki dünyanın en mal insanı da benim
Sonra bir gün haberini aldım evleniyor diye hemen tescili bozup askere gittim kendimden daha doğrusu ölüm sarhoşluğu yaşıyordum o yüzden askere gittim şimdi o evlendi ya ben sanki ceza evinden çıkmış gibi özgür his etmeye başladım onun evlenmesi belkide onu hem unutturdu hemde nefret ettirdi bana
Ya sevdiğini al ya da aldığını seveceksin demissler Benn sevdiğimi almadım O yüzden aldığımı çok sevecem O kadar çok sevip değer verecem ki çok mutlu bir ailem olacak
Zamanında çok değer verdiğim bir insanın yanında enayi gibi kalmaya devam etmek istemem ve onun kendisine ne kadar değer verdiğimi bildiği halde beni mahvetmesi.. Aslında "ölsem de unutamam" dediğim çok olay var, bu da onlardan bir örneği..