Hayalinizdeki arkadaş nasıl biri?

Bunu düşündüğümde * senedir arkadaşı olmayan biri olarak önce ister miydim onu düşünüyorum yalnızlık kötü bir alışkanlık oluyor çünkü hem bıktığınız hem bırakamadığınız. Ve bazıları vardır hani önüne bok koy yine konuşacak bir şeyler bulur şen şakraktır falan ben de o beceri yok kesinlikle yanımda psikolojik yönden yorgun sorunlu biri olsun isterdim yabancı hissetmemek ve birbirimizi iyileştirmek adına ilham olmak için.
Müslüman ya da dindar bir kişilik olmasını istemezdim çünkü kendim de değilim bu dinden bayağı bir çektim müslüman olacaksa da epey yeni fikirlere hür, derin bakışlı olmalı.
Böyle birbirimize her şeyi anlatabilecek kadar güven dolu bir bağ olsun isterdim aramızda ilerde koz olacak düşüncesi olmadan.
Biraz çılgın olsun ama yeri geldiğinde de mutaassıp olsun isterdim.
İndirimleri takip etmesini isterdim birbirimizi karşılıklı haberdar ederdik saç boyasıdır, deodoranttır falan fakirlik birliği iyi olurdu😀
Bilmiyorum var mıdır böyle biri yanında sıkılmadığım insan yok yanında zevkle konuşabildiğim çekinmediğim arada beni bi yerlere çağıran biri çok güzel gelirdi..
Hayalinizdeki arkadaş nasıl biri?