Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Fazlasıyla kin tutabilirim hem de.. Kolay kolay insanlara öfkelenmem ya da fikirleri ile alakadar olmam.. Herkesin canı cehenneme modunda yaşıyorum kesinlikle.. Damarıma basılmadığı sürece sakin biriyim.. Sınırlarımda inatla geziniyorsa bir insan, işte o zaman işin rengi değişiyor.. İçimdeki negatif insan bir anda kendini gösterebiliyor.. Sabırlı bir insanım bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam.. Günü gelince hesabını görürüm.. Keyifli akşamlar..
Evet tutuyorum bu huyda yeni edindim ahaha sanıırım eskiden bu kadar kinci bir insan değildim ama en ufak birşeye daha kin tutabiliyorum bir kere canım sıkıldığında sinirlendiğimde unutmuyorum sonradan ne kadar sıcakkanlı samimi davransa da aklıma geliyor bir adım atma taraftarı olmuyor artık içimdende gelmiyor zaten sıcak davranmak samimi olmak sürekli bir kin nefret besliyorum böyle bir yapıya sahibim eskiden böyle değildim yani bu derece değildim ama öyle oldu 💃
Hayır. Birine aşırı öfkelensem bile nefretimin geçmesi en fazla birkaç gün sürüyor. Ancak bazı siyasilere ya da zamanında sevdiklerime çok kötülüğü dokunmuş kişilere kin tutabilirim belki ama onlar da aklıma anca adları geçince gelir. Onların kötülüğü için uğraşmam ama iyilik yapma şansım olursa da yapmam.