Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Öncelikle sağlık ve sevdiğim insanlara değer veriyorum. Sonrasında da kendime değer veriyorum az buçuk. Sonrasında tabiki yaşamak için araç olan maddiyata değer veriyorum. O olmadan su bile içemiyoruz. Bu arada bir damacana su 20 TL burada 😂🤦
Ayy gerçekten kıymetlimisssss yani hahaha ama maalesef yağ diyemeyeceğim en kıymetli ailem annem babam tabikide konuya manevi yönden bir bakış açısıyla bakıp o şekilde konuşmak gerekirse en değer verdiğim en önemli varlıklarım güç kaynaklarım onlar benim maddi olarak düşüneceksem bu soruyu o da araba araba araba yatıyorum kalkıyorum bunu sayıklıyorum çoğu zaman çok önem veriyorum buna da hatta rüyalarıma felan girer oldu bilinçaltıma işlemiş durumda birgün araba sahibi olursam bir kıymetlimde o olucak inş
Benim en kıymet verdiğim şey kendim. Kendimi severim kendi değerimin farkındayım öyle ki kendim kendime değer bile vermem çünkü ben zaten değerliyim benim bir değerim zaten var. Kendi değerimi bilmeye çalışırım buna gayret ederim diğer insanlarda benim değerimi bilmiyorsa hayatımdan kolaylıkla çıkarırım.
Hayatta en kıymet verilecek şey insanın kendisi olmalıdır. Aile arkadaş sevgili iş para bunların hepsi daha sonra gelmelidir. Çünkü Ben olmazsam bunlar da olmaz.
Ailem. Onlar bu dünyayı anlamlı hale getiren kişiler. Görsel çok iyi bu arada 😅 öyle bir noktaya geldik ki ağlanacak halimize gülmeye başladık maalesef.
El emeğine İnsan terine Hakkıyla helal yoldan kazanana Kendi namusunu koruyup başkasına gelince kötü gözle bakmayana Emanete hıyanet etmeyene Sözünün eri olana Dürüst insana Bana değer verene değer veriyorum, değersizlik hissi veriyor ise karşı taraf irtibatı kesip daha da görüşmüyoruz. İnsan olan herkes değeri hakeder mutlaka, bunun için koltuklar, makam, mevkii gerekli değill
Eşim❤️ Allah onu başımdan eksik etmesin. Onun o bal rengi gözlerini görmediğim gün öldüğüm gündür... Allah'ım ya sağlıklı sıhatli beraber olalım hepp nolur Allah'ım yaş nolur ya nolurr AMİN.. aşka geldim birden😍
Adamın bakışlara baksana efsane zaten.😀 Adam kim bilir ne hayali kuruyor? Sorunun yanıtına gelince de, çocuklardan başka kimseye kıymet, değer vermem ya.
Bak ben de merak ettim şimdi. Teşekkür ederim önerdiğin için. Görsel de ilk dikkatimi çeken şey sıvı yağ idi.😀 Mutlaka izleyeceğim, okuldan döndüğüm zaman şimdi açsam kesin okula geç kalırım ve bir yere geç kalmak adetim değildir.😀 Dakik olmayı severim.
Söylerim de buraya mı yazayım yoksa?😀 Mutlaka söyleyeceğim. Dizi fenomeni önerir de biz izlemez miyiz ya? Valla ayıp olur, izler ve düşüncelerimi yazarım.😀
Yok ya duruşunu bozmayan üyelere sövmem ben. Seni az, çok biliyoruz sonuçta.😀 Uzunca filmin nasıl olduğunu yazarım merak etme. Beğenirim mutlaka herhalde. O zaman izlediğim zaman görüşürüz.😀 Rahatsız edeceğim seni mutlaka hem de.😀