Arkadaşlar çok korkunç adam yüzüne kezzap falan atmış ya bana da öyle bir şey olursa ödüm patladı hiç sevgilim olmadı ama ya biri ile tanışırsam ya böyle olursa çok korktum tüm dertlerimi unuttum resmen ay Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi buradan biri ile konuşuyordum iyi biriydi birbirimize âşık olduk falan ama insanın içine bir korku düşüyor ya buluşursam ya kötü bir şey olursa
Güncellemeler
+1 yıl
Allah hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın arkadaşlar kimin ne olduğunu belli değil
Bergen ile alakalı otobiyografi videosu izledim çok korktum sizce nasıl?
Sizede güven olmaz ama erkek daha güvensiz olduğu için söylüyorum sonuçta her nolursa olsun zararlı kadın oluyor o yüzden kendini hemen kaptirman ergenlik ve cahillik
Allah'ım korusun ya benim dediğim gibi hiç sevgilim olmadı tesettürlü bir kızım buradan biri ile konuşuyordum iyi kültürlü biriydi ama ne bileyim aklıma her şey geldi onunla biraz bu sevgililik işlerine sıcak bakmaya başlamıştım Allah böyle video karışma çıkardı acaba bir uyarı mi
Bu tarz şeyler hep yaşanıyor daha önce haberlerde orada burada illa denk gelmişsindir bu yüzden bir uyarı niteliği olarak sayma. Yani bilemezsin güvenir evlenirsin o zamandan sonra da zarar verebilir ya da sen ona zarar verirsin bunları kestirmek zor ama genel bir profil çizer herkes kekomsu ağır abi ise mesela şans verme öyle şeyler işte
Onun ortamı öyleydi, mafya ve kötü adamların yaşadığı ortamlarda çalışıyordu. Kötü birine denk geldi o ortamda, takılma fazla. Kadın cinayetleri gerçeği var işte. Ona takıl mesela.
Çok korktum ama bir kaç tane gördüm normal insanlarda da oluyor ya. Bilmiyorum buradan konuştuğum iyi biri bilemiyorum ya ilk buluşma falan belki de beni bunca zaman kandırmıştır peki
@lifeissoboring Kişi kendini hareketlerinden belli eder de, genelde insanlar biraz tipe aldanır. Kötü kişi ise tipini kendine maske yapar sanırım. Ya da ne bileyim 💁🏻♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet açıkcası bende korktum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin kardeşim kime güveneceğiz ya Allah'ım saklasın
Görüşüp de mi aşık oldun yoksa mesajlasarak mi
Mesajlaşarak o ilk oldu
Aşk kelimesi özel bir kelime öyle mesajlasarak olunmaz burdaki erkekten de çok bir şey bence bekleme
Ben de ona bakarsanız burayı kullanıyorum
Sizede güven olmaz ama erkek daha güvensiz olduğu için söylüyorum sonuçta her nolursa olsun zararlı kadın oluyor o yüzden kendini hemen kaptirman ergenlik ve cahillik
Biber gazı taşı yanında
Çok korkunç değil mi kime güveneceğiz peki
Zor öbür türlüde hayat çekilmez sen tedbirini al duanı et
Allah'ım korusun ya benim dediğim gibi hiç sevgilim olmadı tesettürlü bir kızım buradan biri ile konuşuyordum iyi kültürlü biriydi ama ne bileyim aklıma her şey geldi onunla biraz bu sevgililik işlerine sıcak bakmaya başlamıştım Allah böyle video karışma çıkardı acaba bir uyarı mi
Bu tarz şeyler hep yaşanıyor daha önce haberlerde orada burada illa denk gelmişsindir bu yüzden bir uyarı niteliği olarak sayma. Yani bilemezsin güvenir evlenirsin o zamandan sonra da zarar verebilir ya da sen ona zarar verirsin bunları kestirmek zor ama genel bir profil çizer herkes kekomsu ağır abi ise mesela şans verme öyle şeyler işte
Allah aklımızı başımızdan almasın ya.
Profil fotoğrafın çok tatlı bu arada kardeşim çok sevdim alıyorum fotoğrafı izninle
Amin amin inşallah.
Yaa 😄 tabi alabilirsin
Aldım wp profili yaptım 🥰
Temalar uygulamasını indir ya da telinde hazır varsa böyle çok tatlı şeyler var orada çeşit çeşit
Amin
Allah'ım korusun ya çok korktum
Amin
Sen bergenmisin?
Hayır değilim ama çok korktum kime güveneceğiz peki ay Allah'ım koru
Onun ortamı öyleydi, mafya ve kötü adamların yaşadığı ortamlarda çalışıyordu. Kötü birine denk geldi o ortamda, takılma fazla. Kadın cinayetleri gerçeği var işte. Ona takıl mesela.
Çok korktum ama bir kaç tane gördüm normal insanlarda da oluyor ya. Bilmiyorum buradan konuştuğum iyi biri bilemiyorum ya ilk buluşma falan belki de beni bunca zaman kandırmıştır peki
Yok yaw zannetmiyorum. Zaten buradakiler kendine hayrı yok. 🤣
Çok iyi biriydi mesleği olan kültürlü biri
Anlıyorum
böyle insanlardan nasıl korunacağız
@lifeissoboring kötülüğü çaktığın anda uzaklaşacaksın
@lifeissoboring gerçekten nasıl ya Allah'ım iyi insanlar ile karşılaştırsın
Amin inşallah
Tabii tüm erkekler kötüdür diyemeyiz Allah'ım iyi insanlarla hepimizi karşılaştırsın
💁🏻♂️
öyle ama insanlara güven olmuyor işte anlaşılmıyorlar
@lifeissoboring Kişi kendini hareketlerinden belli eder de, genelde insanlar biraz tipe aldanır. Kötü kişi ise tipini kendine maske yapar sanırım. Ya da ne bileyim 💁🏻♂️
haklısın eninde sonunda belli eder
@lifeissoboring At gözlüğü çıkarılırsa, anla r insan zaten.