Benim imtihanımı bilen biliyor.. Zor sanıyordum.. Bazıları benim hayallerimi yaşarken, imrenirken, içlerinde yaşadıkları imtihanı bilmezdim.. Meğer ne zor imtihanları varmış.. Halime şükrediyorum, onların da Allah yardımcısı olsun inşallah..#Vesselam
İnsanın imtihanda olmadığı bir vakit yok ki. "İnsan başıboş bırakılacağını mı zanneder?" ayetinde belirtildiği gibi, asla başıboş değiliz. Her an her şeyle imtihan oluyoruz.
Ben şu an aşkla imtihan içindeyim. Hayatım boyunca büyük imtihanlarım olmadı znson seneye kadar hayat bana çok güzeldi. Son sene başımdan tonlarca şey geçti. Sağlıkla iki kez imtihan oldum. Korona... İki kez aşk hayatı ile imtihan oldum. şu an hala yüreğimde imtihan var. Artık zaman bıraktım daha gencim nasılsa. Ama zamana bırakırken zaman içinde olayların tekerrür etmesi de o zamanın bir anlamını bırakmıyor. Aslına bakarsan hayatımızdaki her şey imtihan, sadece kiminden kolay yırtıyoruz; kiminden sınıfta kalıyoruz.
Soruyu görünce biraz düşündüm. Bilmiyorum. Hangi konuda sınanıyorsam kaybettiğime eminim. Günü kurtarmaya çalışarak geçirdiğim günler düşünmeme izin vermiyor. Aha, belki de imtihanım budur.