Kişilik & Karakter En çok ihtiyacınız olan şey ne tahmin edeyim mi? meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hislerim kuvvetlidir haydi bakalim Güncellemeler+1 yıl Bu kadar katilim beklemiyordum herkese ayni seyi yazmis gibi oldu 🤪 En çok ihtiyacınız olan şey ne tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok farklı bir soruymuş, nedir tahmin edebilir misiniz acaba. :) 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Para Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Doğru tahmin, ama kimin ihtiyacı olmaz ki buna, istisna ihtiyacı olmayanlar da. :D Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İhtiyacım olan sesi idi, onuda duydum zaten. Uykuya ihtiyacım var sadece. 0 0 Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu ben bile bilmiyorum sen nasıl tahmin ediceksin 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hmm söyle bakalım 😈😈 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Et bakalım güzel gözlü 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur adropoflife +1 yıl Hayatımın özeti inan ki. Burcum da öyle. Hasılı keşke tanışsak senle:)
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hislerin neymiş görelim 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Tatil+huzur Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Aferin bildin 🌹 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet tabi ki edebilirsin? :) 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Ask Yorumla
KavramKargaşası Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Et bakalım. Bilirsen sana evlenme teklif edicem. 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Ask+ evlilik ahshd Yorumla KavramKargaşası +1 yıl Bilemedin maalesef. Bilseydin yüzü alıp yarın kapındaydım. Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl hadi bakalim neymis ki 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Huzur+Ask Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet. Lütfen 1 2 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla Miiira +1 yıl İki haftadır kendime tatil verdim. Ama yetmiyor Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Et cano 😌 1 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Evet ya🤧 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. Neyy 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur+ tatil Yorumla natalieee +1 yıl Dogru Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Para Yorumla XPhazonZero +1 yıl Paraya ihtiyaç duyulur ama değil Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı. Et bakalım. 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Ask+huzur Yorumla SoLiDeR +1 yıl Çok yaklaştın, sevdiğim kız ile huzurlu bir hayat Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Kahin misin acabaa Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Çok doğru yaa Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl evet et 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla mehmetsercan +1 yıl bu cok klasık oldu ama degil saglık Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Evet, lütfen 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Para+ask Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Tebrikler 👏 Yorumla
Kakrafon Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl hadi lan tahmin et 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Saygı Yorumla Kakrafon +1 yıl Saygıya çok önem veririm doru Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Dinliyorum 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla Richardgör +1 yıl yurt dışı da ise olabilir Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Buyrun lütfen. 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla SentiinuuS34 +1 yıl Şimdi bakıyordum bende :) Yorumla
birtutamdalga Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl buyursunlar... 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Para Yorumla birtutamdalga +1 yıl olabilecek en kötü tahmin ama yine de saol Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla solareesg +1 yıl Bildin ask Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olar 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Agri kesici+ ask Yorumla Arvaless +1 yıl Hı hı Yorumla
Fulyanna Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et.. 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla Fulyanna +1 yıl Mm olabilir güzel tahmin 👏🙂 Yorumla
fısıltımdaboğuldum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabii , lütfen 🌸 1 2 Yorumla Ben_arıza +1 yıl çiğ köfte Kadayıf Şalgam Yorumla fısıltımdaboğuldum +1 yıl @Ben_arıza hahahah doğruu Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyur 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Merak ettim neymiş 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bilemezsin.. 0 4 Yorumla jhooonwick +1 yıl @okuyankim vallah ben değilim Yorumla okuyankim +1 yıl @jhooonwick hocam benim yorumda ne işin var 😄 Yorumla jhooonwick +1 yıl inceee 😄 Yorumla okuyankim +1 yıl @jhooonwick okumuyorsun yani.. Tamam da niye ben yav Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Ask+para Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Sadece para Yorumla
Heyyyoss Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalım 2 2 Yorumla meganie +1 yıl Aşk Yorumla Heyyyoss +1 yıl Hakli olabilirsin Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Et bakalim 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yardirr 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Huzur+ sevgi Yorumla
Kartal434 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet olur 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur+ Ask Yorumla Kartal434 +1 yıl Aynen öyle iyi bildin Yorumla
SevimliKobra Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Et bakim 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Tatil Yorumla SevimliKobra +1 yıl Hayır bilemedin seninde ihtiyacın tatil sanırım Yorumla
Serkanking Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Buyur 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Ask+ huzur Yorumla Serkanking +1 yıl Evet.. Yorumla
B1dam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Ask+ para Yorumla B1dam +1 yıl Para biraz fazlalık aşk olabilir %50 başarı oranı bence güzel Yorumla
Hercules2048 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Huzur+ tatil Yorumla
AlterTylkey Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yupp 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Para+ ask Yorumla AlterTylkey +1 yıl nokta atışı da atabiliyorsun demek : ) Yorumla
izmirlisaglikci Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla meganie +1 yıl Ask Yorumla izmirlisaglikci +1 yıl Yok artık 🙈🙈🙈🙈🙈 Yorumla izmirlisaglikci +1 yıl Tebrik ederim 👏 Yorumla
Tosbumbaga Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Hadi soyle 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Huzur Yorumla Tosbumbaga +1 yıl Kimin yokki ihtiyacı huzura. Ama benim senin gibi bir hatuna ihtiyacım var Yorumla
jhooonwick Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Aşk+ para Yorumla jhooonwick +1 yıl Profilime bakmadiysan serefs1z1m aşk doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Çok farklı bir soruymuş, nedir tahmin edebilir misiniz acaba. :)
Para
Doğru tahmin, ama kimin ihtiyacı olmaz ki buna, istisna ihtiyacı olmayanlar da. :D
İhtiyacım olan sesi idi, onuda duydum zaten. Uykuya ihtiyacım var sadece.
Bunu ben bile bilmiyorum sen nasıl tahmin ediceksin
Hmm söyle bakalım 😈😈
Huzur
Et bakalım güzel gözlü
Huzur
Hayatımın özeti inan ki. Burcum da öyle. Hasılı keşke tanışsak senle:)
Hislerin neymiş görelim
Tatil+huzur
Aferin bildin 🌹
Evet tabi ki edebilirsin? :)
Ask
Et bakalım. Bilirsen sana evlenme teklif edicem.
Ask+ evlilik ahshd
Bilemedin maalesef. Bilseydin yüzü alıp yarın kapındaydım.
Tahmini birak hayal bile edemezsin
Neymiş bana da söyler misin
hadi bakalim neymis ki
Huzur+Ask
et bakalım bilebilecek misin
Evet. Lütfen
Tatil
İki haftadır kendime tatil verdim. Ama yetmiyor
Et cano 😌
Huzur
Evet ya🤧
Olur