bazı insanlar sohbetim güzel sanıyor konuşuyor da konuşuyor. Abii muhabbet sarmıyor “Bi sus daa”bir sigara daha yakılır bunu şerefine. Ee nerde kalmıştık 🚬
Benim sohbetim bence herkesi sarmaz. Çünkü topluluk içinde pek konuşan bir insan değilim. Samimiyetim olmayan insanların bulunduğu bir yerde sohbete çok dahil olmam. Ama sevdiğim insanların yanındayken çok konuşurum ve herkesi güldürürüm. O yüzden samimi olmadığım ve samimi olmak istemediğim insanları sarmaz benim muhabbetim. Ama samimi olduğum insanları sarıp sarmalar. Çünkü onların nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını bilirim. Neye gülüp neye gülmediklerini bilirim. Ve sohbeti ona göre ilerletirim.
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Sardığını düşünüyorum. Bir konuşak mı 😂 yani ben değişik biriyimdir. İki dakika önce derbeder olurken aniden roman havasına bağlıyorum. Gerek değişken oluşum gerek her konu hakkında bir fikrim olması beni böyle yapıyor. Aniden sıkılınca bir konudan hızla uzaklaşabiliyorum sosi
Karşımda sohbet etmekten keyif aldığım biri varsa ben de çok keyifli ve eğlenceli olurum. Ama konuşurken bunaldığım biriyse kendi sohbetimden benim bile ruhum sıkılır.
Bence sohbetim herkesi sarmaz. Öyle çok konuşkan biride değilim ama sevdiklerimin yanında konuşmayı severim. Ortamı sevdiğim için geçirdiğim vakit bitmesin isterim.
Eğer karşımdaki kişiyle konuşmayı seviyorsam ve onun sohbetini seviyorsam sohbetim sarar. Ama konuştuğum kişinin sohbeti sarmıyorsa benimki de sarmaz yani ona karşı güzel bir sohbet oluşturmam. Bazılarıyla konuşasım bile gelmiyor. Ama sorunun cevabına genel olarak sarıyor diyorum.
Sonuçta bence her insan biraz nabza göre şerbet verir. Yani kim haz etmediği birine karşı saracak bir sohbet oluşturur ki. Ama konuşmayı çok sevdiğin biriyle illa ki koyu bir sohbet edersin. Yani bazıları konuşmayı sevmez gerçi, o ayrı bir mevzu.
İstersem çok iyi konuşurum bilgi sahibi olduğum konularda ama boş teneke çok ses çıkarır diye sessizliği tercih ediyorum. Konuşacaksam da ilk önce karşımdaki kişinin her şeyi anlatıp noktalamasını beklerim, ondan sonra dediklerini iyice analiz ettikten sonra karşılık veririm.
Ne kadar haklısın biliyo musuun... Çok konuşup sıkıyor bazı insanlar.. Bir de karşı tarafı dinlemez bu tipler genelde. Benim muhabbetim sarar genelde. Ancak çoğu insanın muhabbeti beni sıkar.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Ben kimseyle konuşmuyorum ki mesela normalde zannediyorlar ki işte benim mesaj kutum aşırı dolu ama halbuki öyle değildi dün akşam uyumadan önce bir mesaj kutuma baktım da bomboş Hiç kimse yok
Karşımdaki. insanin enerjisine bağlı. Güzel bir. enerji varsa, konuda sardiysa sohbetimin iyi olduğunu düşünüyorum. Banada bı sus dağ demiyolardir umarım😛😊
Nerede görülmüş kadın kısmının erkeğe laf yetiştirmeye çalıştığı? Örf , adet , töre nerede kaldı? Odunlukta master sevıye oldum şu an hatta öküzlükte 😂
Sadeşık adlı üye maskeni düşürdüm diye neden engel attınız gerçekleri söyledim diye zorunuza mi gitti insanları samimi olmadığın yorumlarına ağına çekmeye çalışma 😀