Yani ne kadar zor bir durum olduğuna bağlı çokta bir şey değilse oturur keyifle izlerim ama bayağı kötüyse yardım ederim çekip kurtarırım napiyim o kadar da gamsız vicdansız zalım değilim yani insani duygularım var kinimi öfkemi bir kenara bırakırım hayat memati meselesiyse yapacak bişi yok böyle olmalıyız bence bizimde başımıza gelebilir allah düşmanıma bile vermesin diyecek tarzda şeyler yaşayabiliriz değişik şeyler yane hayatta her şey olabilerr neysem kaçtım ben çauv allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırır inş 💃
Hoşlanmadığım biriyse yardımcı olurum ama nefret ettiğim, hiç sevmediğim biriyse ne durumda olursa olsun yardım eli uzatmam. Biraz fazla kin güden biriyimdir. Normalinde aşırı merhametli ve yardımseverimdir ama nefret ettiğim insanlara karşı o kadar da vicdanlı olamıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Sanırım içinde bulunduğu duruma göre değişir.. Yani yardım istiyen birini geri çevirmek yapımda yok muhtemelen dayanamam.. Fakat nefret ettiğim biriyse ve affedilemez şeyler yapan biri ise de yardım etmem sanırım.. Tamamen yarattığı etkiye göre değişir.. Keyifli günler..
Ölüm kalım var ise elbette yardımcı olurum. Ama her zaman; yardım sever bir insan değilim. Kısasa kısas durumu yaşıyordur bu durumda kendi halinde kendi sınavını versin diye duruma göre müdahale ederim, etmem o anki olaya bakar.