Sizce türk erkeğinin popüleritesini düşüren hareketler neler?

Selamlar,
Türk erkeğinin düşüren en büyük etken maalesef aç olmak. Gördükleri her kıza yürümeleri ve sahip oldukları cinsel açlık. Bu konu sadece başlangıçtan ibaret. Bunun için uzun bir liste yapabilirim. Bir erkeği iti gösteren hareketler;
Küfür. Erkekte en sevmediğim şey küfürü ağzından düşürmemesi.
Tamam çok sinir olursun edersin. Ama genel olarak mutlu iken de normal konuşma esnasında bile geçiyor küfürler.
Hoş değil bence.
#tutku
Cevap
8Cevap
Önüne gelen karşı cinse yazmak bizim imajımızı zedeleyen en büyük etken. Bunu yapmayı bırakmalı ve seçilen olmak yerine seçen olmalıyız. Öbür türlü amele pazarındakilerden bir farkımız kalmıyor.
Sen... sen... sen...
Eee.. Been?
Sen gelme Ul. aan AYI!
Abaza olanlar diyecem de, onların da kalibresi belli yani. Bir çöp onlardan daha dik duruşlu benim gözümde. O yüzden haksızlık etmek istemiyorum. Bunun dışında sahip olduğu şeylerle övünmesi falan diyebilirim
Toplu taşımada bayana yer vermemeleri. Gordukleri heryere tukurmeleri Ve bacaklarını açarak yaygan şekilde toplu taşımada oturmaları çok rahatsız edici
@xgerard ne kadar gorgusuzsun ne kadar edepsizsin ben kadına derken ihtiyacı olan bayanları kastediyorum şeftalisi var veya yok diye değil edepsizlige çalışan beyninizi biraz kullanın birazda böyle geniş düşünerek kıllanın ben şu an otobüsteyim yanimda bir hamile bir bayan var ayakta bekliyor birtanesi kalkıp buyur demiyor benim kadından kastım budur. Yaşlı olup hasta olan bir erkekte olabilir farketmez birinin şeftalisi birinin başka biryeri blvar diye yer verilmez
@xgerard o sekilde uslupla konuşmanız hoş değil anneniz toplu tasimada ayakta ona buna surterek gitse veya esiniz veya kiz kardesiniz aklinizi kaybedersiniz biz bayanlar yeterince kötü niyetli insanlardan kendimizi koruamıyoruz olurken ses çıkarıyoruz buda bizim psikolojimize etki ediyor siz erkekler savunma gücü fazla bizdende güç olarak güçlüsünüz bunuda düşünün isterseniz
Yani kadınların tepki koyması lazım bu duruma, seslerini çıkarsa ayakta yolcu almanın önüne geçebilirler, zaten yasak olan bir şey o kadar normalleşmişki burada tartışıyoruz, benim karım kız kardeşim yok o sürtünme olayı geeçwk mi şehir efsanesimi bilmiyorum, oluyor mu cidden?
@xgerard bende tam bunu düşünüyordum olmadığı için bu rahatlıkla yazdığıniza emindim. Her toplu taşımada kalabalık dan istifade yapıyorlar bunu ses çıkarmakta çıkarıyoruz cikarabildigimiz kadar ama sonra bidaha bindigimizde diken üstü panikle biniyoruz okadar kötü niyetli insanlar varki kimsenin namusu demeden herturlu hareketi yapabiliyor. Ses istediğiniz kadar çıkaralım adam karısını öldürüyor dışarıda eli serbest geziyor sürttü diye hapise mi atacaklar bazı kadınlar ses çıkaramıyor korkuyor daha önce yaşadıkları tramvdan olur başka bir sey olur zarar görmekten olur bilemiyorsun oradan indikten sonra baska yerde karsilasmayacagini şehir efsanesi değil buna inanabilirsin gözlerini inene kadar üstünden cekmeyen insanlar var
Guzel ınsanlarda var bindigimizde sen kenarda dur kardeşim diyen o şekilde ilerliyor döngü.
Tükürme desen yok, bacakları açma desen yok ama aynı yaştaki bayana yer vememe var bende ama büyükse yer veririm. Gerçi bunu yazarken fark ettim. Yaşıtıma yer vermek farklı anlaşılabilir diye düşünüyorum galiba
@İstanbulByfnds1999 niyetler önemlidir :)
Eyvallah :))
@İstanbulByfnds1999 hihi:))
Ah kalbim
Arabada yüksek ses müzik dinlemek ve bunu bi meziyet olarak görmek.
Masaya koyulan sigara araba anahtarı mı dersin bitmek bilmeyen boydan foto fetişleri mi dersin her bir şey bunlarda
Kot pantolonun altına klasik ayakkabı giymesi , kollarını açarak gezmesi atletle gezinmesi, bakimsiz olması spor yapmaması (bircogunuz), konuşurken yüksek sesle konuşması , popüleritesini düşürür gıllı ırkın
Özellikle kadınların olduğu bir ortamda bacaklarını olabildiğince açarak oturmak
Sahip olduklarıyla övünenler çok itici.
Sexist davranışlar/düşünceler
Her cümleyi argo veya küfür ile başlatmaları
Silah ile fotoğraf çektirmek.
Seks meraklısı olması.
Abazanlık ve s*apıklık yapmasalar keşke
Tamamen dış görünüşle alakalı :d
Sana en sapı*k ama en Brad Pitt'ini verelim :D
Maalesef %70'i sapık oluyor :D ya da sen Türk'leri boş ver Türkmen al Türkmen abla sjsd
Benim abim sjsd
Seni yaradana kurban😘
Buraya yazan kızlar ormanda yaşıyor e bizde insan olarak doğaya karışamayız.(ayı ve odunlarla oturup kalkanlar). hahahahHdjebdbbdjzjdhfnfmfjfjx
İşine gelmeyince şiddete başvurması.
Öküzlükleri
Kaba olması
Recep İvedik kırması olmaları. dd
Türk erkekleri gavurlardan daha iyidir
Kabalığı yobazlığı abazalığı
Küfür siddet
Kaba olması
Cahil olmaları
Kızlara karşı bi ağırlıkları yok
Egoistlik
Kız avcısı olmak